Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De favoriete borduurproducten van.. Andrea

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt de creatieve Andrea haar favorieten met je.

  1. Favoriete borduurpakket: Dit kunstwerk van Matisse is mijn favoriet! Ik ben al een tijd met dit project bezig maar het gaat echt niet vervelen. De kleuren zijn zo mooi!
  2. Oplosbaar canvas: Wat is oplosbaar canvas een leuk product! Op kleding borduren leek me altijd erg lastig, maar hiermee is het heel simpel. Ik heb er twee leuke shirts mee geborduurd, met vlinders.
  3. Naaldmagneet: Toen ik nog borduurde zonder naaldmagneet ben ik in 1 week 2 dure naalden kwijtgeraakt. Dat is sinds ik deze super leuke naaldmagneet heb nooit meer voorgekomen!
  4. Zweigart aida ecru: Ik bestelde een niet al te groot stuk van deze stof omdat ik het wel eens wilde proberen, in plaats van witte aida. Maar wat is deze stof mooi! Ik merk dat ik sneller voor de ecru dan de witte stof kies, ik heb onlangs zelfs voor de tweede keer een stuk besteld. Mooie kwaliteit en niet duur, een aanrader!
  5. Garenwinder: Haal deze garenwinder uit elkaar en pak je boormachine erbij. Binnen no time heb je je garen op de wikkelkaartjes zitten. Google op: bobbinate with drill. Het kan ook met kartonnen wikkelkaartjes, gebruik dan wel het pinnetje.
  6. Over mij: Hoi, ik ben Andrea, 31 jaar oud. In het dagelijks leven ben onderwijsassistent op een basisschool in het zuiden van het land. Ik haak, brei en borduur heel graag! Ik woon met mijn vriendin en katje in ons kleurrijke appartement waar nog nauwelijks plek aan de muur vrij is voor nieuwe borduurwerkjes. Je kunt me volgen op Instagram via @dehaakhoed.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven