Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Contact

Stuur een mail via het contactformulier en je krijgt binnen 2 werkdagen bericht van Nahdie! Bekijk de veelgestelde vragen hieronder voor een snel antwoord op je vraag.

Iris gaat zo snel mogelijk aan de slag met het inpakken van je pakket, het is daarom niet mogelijk om je bestelling achteraf nog te wijzigen.

Heb je het verkeerde adres opgegeven of wil je je bestelling annuleren? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via het onderstaande contactformulier op deze pagina.

Nee, dit is niet mogelijk.

Je mag je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees de infopagina Retourneren goed door en volg de stappen.

Als je je bestelling niet hebt ontvangen:
Je bestelling komt met een Track and Trace. Geeft deze aan dat je bestelling is bezorgd, maar heb je niks ontvangen? Wacht het even een dag af, onze ervaring is dat het alsnog later op de dag wordt bezorgd.

Heb je na 7 dagen nog niets ontvangen en gecheckt bij de buren of het niet per ongeluk bij hen is bezorgd? Stuur dan een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina, we lossen het zo snel mogelijk voor je op!

Als er iets mist in je bestelling of je hebt het verkeerde product ontvangen:
Oeps! Ook wij laten weleens een steekje vallen. Stuur een berichtje via het onderstaande contactformulier en het wordt zo snel mogelijk voor je opgelost.

Adem in, adem uit, het komt helemaal goed! Bekijk de instructievideo’s en lees de tips voor stap-voor-stap uitleg speciaal voor beginners die met een kruissteek-borduurpakket aan de slag gaan.

Goede vraag! Dit verschilt per borduurpakket en staat altijd aangegeven in de instructies die je in je borduurpakket vindt. 

Splijtbaar borduurgaren bestaat uit zes draadjes, dus als in de instructies staat dat je met twee draadjes dient te borduren, gebruik je twee van die dunne draadjes uit een streng die je hebt afgeknipt. In het Engels noemen ze dit het aantal strands.

In de Riolis borduurpakketten met wol/acryl garen splijt je het garen niet, 1 streng staat dan gelijk aan 1 draadje (of strand in het Engels).

Bekijk de instructievideo’s voor meer uitleg en tips over hoe te borduren met een kruissteek-borduurpakket.

Je borduurpakket hoort voldoende garen te bevatten om je borduurwerk te kunnen voltooien. Kom je toch tekort ondanks dat je op de juiste manier hebt geborduurd? Het merk lost dan het garentekort voor je op.

Bij de meeste merken kan je zelf contact opnemen. Wij kunnen je ook verder helpen, mocht je hier niet uitkomen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven