Je bestelling retour sturen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag van het product teruggestort op je rekening. Indien je de gehele order retour wil doen krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Iris Borduurt zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van het bedrijf waarmee je verzendt (zoals PostNL.nl).

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via [email protected] of het contactformulier.

Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

 1. Stuur een mail over wat je wil retouren en noem je bestelnummer.
 2. Verzend binnen 14 dagen je retour naar:
  Iris Borduurt
  t.a.v. Iris ter Haar
  Bereklauw 49
  7577 EV Oldenzaal
 3.  Het aankoopbedrag ontvang je z.s.m. terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan.

Uitzonderingen

Gepersonaliseerde en custom borduurwerken kunnen niet worden geretourneerd. Bijvoorbeeld persoonlijke borduurwerken met een naam en/of datum. Of een borduurwerk in opdracht waarbij ik rekening heb gehouden met je wensen.