Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Meld je aan voor de Iris Borduurt nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Iris Borduurt nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal borduurpatroon!

"*" geeft vereiste velden aan

Waarom je deze nieuwsbrief niet wilt missen in je inbox:

Meld je aan voor de Iris Borduurt nieuwsbrief en ontvang meteen dit digitale gratis borduurpatroon

Met dit patroon leer je drie basissteken. Zelfs als je nog niet eerder hebt geborduurd kan je hiermee aan de slag, want er zit een beginnersvriendelijke uitleg bij.

  • Al meer dan 1.250 borduurders gingen je voor en ontvangen de nieuwsbrief
  • Je blijft op de hoogte van nieuwe producten en acties die je echt niet wilt missen
  • Een veelgehoorde reactie is: “Ik houd normaal niet zo van nieuwsbrieven, maar die van jou lees ik altijd omdat ze zo leuk zijn!”
  • Naast het gratis patroon ontvang je een paar dagen na aanmelden óók nog een verrassing (hint: iets met een gratis product)
  • Ik beloof je niet te spammen, ik probeer elke twee weken een nieuwsbrief te versturen.
Gratis borduurpatroon Happy Mail - Iris Borduurt nieuwsbrief
Happy Mail patroon door Iris Borduurt
Happy Mail patroon door Iris Borduurt

Wil je eerst een voorproefje?

Klik hier om een Iris Borduurt nieuwsbrief te lezen uit het archief. Dit is een van de maandelijkse terugblikken die abonnees in hun inbox ontvingen. Met de maandelijkse terugblikmail ben je in een keer op de hoogte van de hoogtepunten, de bestsellers, en leuke projecten waar ik en anderen aan werken. Misschien zie je binnenkort ook wel jouw project terugkomen in de nieuwsbrief!

Handig om te weten: inschrijven voor de Iris Borduurt Nieuwsbrief is gratis en helemaal vrijblijvend. Elk moment kan je je weer afmelden. Meer informatie over hoe ik omga met jouw gegevens lees je in mijn privacyverklaring.

Over Iris van Iris Borduurt

Borduren is mijn favoriete hobby. Het is rustgevend en je kan er veel creatieve kanten mee op. Door de repetitieve beweging van het halen van mijn naald en draad door de stof, stopt mijn hoofd automatisch met piekeren.

Ik inspireer jou ook graag om ontspannen te borduren! Even niet doelloos scrollen op je telefoon, maar lekker met je handen bezig gaan. Naast de nieuwsbrief die ik voor je schrijf, kan je ook inspiratie opdoen in de Iris Borduurt Facebookgroep en via @irisborduurt op Instagram. Hopelijk zie ik je daar!

Iris Borduurt nieuwsbrief
Scroll naar boven