Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

Top 10 borduurpakketten voor beginners

Als je nieuw bent in de wereld van borduren, dan ben je bij deze top 10 borduurpakketten voor beginners op precies de goede pagina! Borduren is een ontzettend leuke en ontspannen hobby. Maar het kiezen van je eerste borduurproject kan wat overweldigend zijn. Vooral als je nog niet bekend bent met alle verschillende soorten en opties. Geen zorgen, precies om die reden heb ik deze lijst voor je samengesteld.

Hieronder vind je de top 10 meest bestelde borduurpakketten uit de beginnerscategorie. Het zijn allemaal kruissteek-pakketten, want kruissteek is lekker overzichtelijk om mee te starten. Klik door naar het borduurpakket dat je het leukste vindt; in de productomschrijving vind je alle informatie over de inhoud van het pakket.

Tip: bekijk de borduurvideo's met extra uitleg

Ik maakte twee video's waarin ik stap voor stap uitleg hoe je aan de slag gaat met een kruissteek-borduurpakket. Zelfs als je nog nooit eerder hebt geborduurd, gaat het je daarmee lukken!

Borduurpakketten voor beginners

Voor het eerst borduren

Een paar jaar geleden kocht ik een borduurpakket voor beginners. Het was een patroon met cactussen, die je ook in de top 10 borduurpakketten voor beginners terug ziet komen. Ik had nog nooit eerder een borduurnaald aangeraakt. Maar na wat uitleg van mijn schoonmoeder over hoe je een kruissteek borduurt, had ik de smaak snel te pakken. Dus kijk maar uit: je ziet hoe erg het uit de hand kan lopen! Borduren is verslavend.

Mocht je geen handige schoonmoeder in de buurt hebben die je de steekjes van het vak uit kan leggen; geen zorgen. Op Iris Borduurt vind je op meerdere plekken handige informatie. Bekijk de borduurtutorials die ik speciaal voor beginners maakte of lees de blog voor inspiratie en tips. En stel vooral je borduurvragen in de Iris Borduurt Facebookgroep. Veel borduurplezier!

Scroll naar boven