I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

Bothy Threads borduurpakket butterfly meadow

Bothy Threads nieuwe collectie: Spring 2022

Het prachtige Britse merk Bothy Threads komt deze week met hun nieuwe collectie en wij waren nogal onder de indruk; er zitten echt prachtige ontwerpen bij. Kijk je mee? Wil je liever zelf meteen kijken wat er allemaal te shoppen is? Dan bekijk je de hele Bothy Threads nieuwe collectie via deze link.

Bothy Threads staat bekend om de mooie en toegankelijke pakketten waarin veelvuldig de natuur terugkomt. Ze hebben veel kruissteek pakketten maar in deze nieuwe collectie ook mooie opties voor degenen die graag andere steken maken. Bovenstaande werkjes zijn gebaseerd op “long stitches” die een mooi dromerig effect geven.

Deze twee ontwerpen van kunstenares Rachel Froud zijn een droom voor elke kleurliefhebber. Heel veel verschillende kleuren en toch een zacht eindresultaat.

Binnen de collectie van Bothy Threads vind je een aantal Wrendale Designs door Hannah Dale en dit is alweer het 100e ontwerp. Deze set is een speciale samenwerking met het St. Barnabas Hospice waar mensen met een terminale ziekte op een liefde- en waardevolle manier verzorg worden. Van elk pakket gaat 5% naar dit mooie doel dus een hele mooie reden om jezelf een leuk pakket cadeau te doen. Alle Wrendale Designs en ook deze nieuwe shop je via deze link.

bothy threads nieuwe collectie

De populaire retro lijn krijgt nog meer pakketten! Deze leuke zomerse pakketten passen perfect bij de andere werken in deze collectie en geven een instant zomergevoel. De volledige retro lijn bekijk je via deze link.

bothy threads nieuwe collectie

Ook in de Bothy Threads nieuwe collectie vind je kussens en zijn ze niet prachtig? Met deze pakketten borduur je een kussen met halve kruissteken op een voorbedrukt patroon. Heel ontspannen borduren want je hoeft niet mee te tellen en krijgt een spectaculair eindresultaat.

Naast de nieuwe collectie staan er natuurlijk ook nog pakketten uit eerdere collecties in de shop, alles van Bothy Threads kun je hier bekijken. Laat ons vooral weten wat jouw favoriet is!

Andere blogs

Scroll naar boven