I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

Inspiratie: borduurpakketten met bloemen

Wat mij betreft één van de leukste dingen om te borduren: bloemen. Bloemen borduren kan elk seizoen en er is zoveel moois te vinden, in dit artikel vind je de leukste borduurpakketten met bloemen van dit moment.

Kleine borduurpakketten met bloemen van Magic Needle

De borduurpakketten van Magic Needle zijn leuke, niet al te grote kruissteekprojecten die ook heel geschikt zijn voor beginnende borduurders. Ze zijn klein genoeg om in een borduurring op te hangen. Extra leuk is om er een paar bij elkaar te hangen als onderdeel van een gallery wall. In het pakket vind je alles wat je nodig hebt: de stof, kleuren garen en een naald. Bestel er zelf een borduurring bij.

Hieronder zie je van Magic Needle het borduurpakket van: een roos, vergeet-mij-nietje, roze pioenroos, zonnebloem en rode pioenroos.

Betaalbare borduurpakketten met bloemen van Magic Needle
Borduurpakketten met bloemen van het merk Magic Needle

Vrolijke bloemen en quotes borduren met Bothy Threads

Bothy Threads is een Brits merkt en maakt geweldige ontwerpen om te borduren. Dit merk is iets prijziger, maar je krijgt daar ook veel voor terug: fantastische kwaliteit, mooie materialen en duidelijke instructies. Vooral de zomerse ontwerpen voor vrij borduren zijn populair. Het patroon is al voorbedrukt op de stof van onderstaande pakketten, dat maakt het borduren extra ontspannen. Een houten borduurring vind je ook in het pakket.

Van links naar rechts zie je hieronder de borduurpakketten Look up, Look down, Beautiful World en Sing your own song. Hier word je toch gelijk vrolijk van?

Bothy Thread borduurpakketten met bloemen en quotes
Vrolijke borduurpakketten van Bothy Threads met kleurrijke bloemen

Nieuwe borduurpakketten van Luca-S met bloemen

Luca-S bracht onlangs met hele mooie nieuwe borduurpakketten uit. Deze pakketten zijn compleet met flexi borduurring (circa ø 20 cm) met hangertje. Dit zijn vooral mooie ontwerpen als je toe bent aan een iets groter project met meer kleuren en meer telwerk. Een leuke uitdaging dus!

De uitgelichte borduurpakketten op de afbeelding hieronder zijn de klaprozen, pioenroos en zonnebloemen met bij.

Luca-S borduurpakketten met bloemen in een borduurring

Misschien vind je dit ook leuk:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en leuke acties? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven