Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

borduren goed voor je gezondheid

Dit doet borduren met je gezondheid!

Borduren is niet alleen leuk, wist je ook dat borduren goed voor je gezondheid is? Je mentale gezondheid knapt enorm op van borduren en daar worden we heel blij van:

  • Borduren verlicht stress. Gespannen? Pak dat borduurwerk er maar bij!
  • Borduren verlaagt je bloeddruk. Dit merk je wellicht niet altijd maar als je een hoge bloeddruk hebt, is het zeker een bijkomend voordeel. Het zal medische problemen niet oplossen maar het is toch een fijne extra.
  • Borduren geeft je brein een positieve boost.
  • Door te borduren stimuleer en ontwikkel je creativiteit.
  • Mijn persoonlijke favoriet; borduren vermindert angstgevoelens.

Borduren is voor je brein de perfecte combinatie van concentreren en ontspannen. Je moet dusdanig opletten dat negatieve zaken als stress en angst naar de achtergrond verdwijnen maar het vraagt niet zoveel van je brein dat je er (te) moe van wordt. Naast die voordelen is het natuurlijk ook leuk om de meest creatieve en prachtige resultaten te zien! Heb jij al zin om aan een mooi borduurpakket te beginnen?

Wil je naast lekker zelf borduren en ontspannen in contact komen met andere borduurliefhebbers? Sluit je dan aan bij de Iris Borduurt Community op Facebook! Als je alle lidmaatschapsvragen beantwoord, wordt je direct automatisch toegelaten en kun je meteen deelnemen aan de groep.

Andere blogs

Scroll naar boven