Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

borduurhulpmiddelen

5 handige borduurhulpmiddelen

Borduurhulpmiddelen: wat heb je nodig?

Om te borduren heb je natuurlijk stof, garen en een naald nodig. In dit artikel deel ik 5 borduurhulpmiddelen met je die het borduren nog een stukje makkelijker maken.

Pako Naaldhouder

Borduur je met veel verschillende kleuren en wil je niet steeds wisselen? Met deze handige naaldhouder van Pako bewaar je je naalden met draadjes overzichtelijk op symbool/kleur zodat je meteen weer verder kunt als je bij de juiste steek bent aanbelandt. Dit scheelt ontzettend veel tijd en houdt je borduurplek of tas netjes en overzichtelijk.

borduurhulpmiddelen

Kleurrijke naaldmagneten

Een naaldmagneet is toch wel mijn favoriete borduurhulpmiddel. De magneet klem je op je stof vast en hierop blijft de naald stevig zitten. Op deze manier raak je je naald nooit meer kwijt en is ‘ie altijd veilig opgeborgen. In dit setje vind je 4 verschillende kleurrijke magneten in gezellig handwerkthema.

Pako garenhouder

Vind je die losse kaartjes bij pakketten niks of organiseer je voor een eigen project gewoon graag je garen overzichtelijk? Met deze garenhouder sorteer je je garen eenvoudig per symbool en hou je overzicht. Er zitten voldoende kaartjes bij om voor verschillende projecten symbolen te noteren en je hebt lekker veel ruimte!

Houten wikkelkaartjes

Deze leuke houten hondjes bewaken jouw garen en zijn ideale borduurhulpmiddelen. Wikkel het garen om de hondjes een en bewaar ze goed. Deze kaartjes zijn een stuk steviger dan papieren wikkelkaartjes en dan ook perfect voor een project dat je mee onderweg neemt of veel verplaatst.

Meetlint

Meten is weten. Met dit klassieke meetlint met zowel centimeters als inches kun jij altijd nauwkeurig je stof opmeten. Je stof (na)meten is altijd handig en met dit meeting weet je het 100% zeker!

Ben je dol op borduren en inspiratie? Sluit je dan hier aan bij de gratis Iris Borduurt Community en blijf op de hoogte van nieuwtjes en speciale acties.

Andere blogs

Scroll naar boven