Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Tegeltje met spreuk borduren

Tegeltje met spreuk borduren

Een tegeltje met spreuk borduren doe je nu heel makkelijk zelf met het nieuwste patroon in de shop! Met de standaard spreuk Have a nice poop maak je al een grappig tegeltje voor op het toilet. Maar bij het patroon zit ook als bonus een alfabet, leeg tegeltje én handig raster om je quote in uit te tekenen! Zo kan je je eigen draai geven aan je borduurwerk.

Inspiratie voor spreuken op het tegeltje

Borduur bijvoorbeeld een grappige uitspraak die een vriendin eens deed. Of een levenswijsheid waar je jezelf aan wilt herinneren. Vooral grappige quotes doen het natuurlijk goed in een ouderwets tegeltjesdesign. Juist omdat je het niet verwacht! Het geborduurde tegeltje is dan ook hartstikke leuk om cadeau te geven.

Als je het patroon borduurt op 14-count aida of (28-count evenweave) is het formaat van het borduurwerk 14,5 x 14,5 cm. In totaal gebruik je 4 kleuren garen. Het is een makkelijk patroon (geschikt voor beginners!) omdat het volledig uit hele kruissteken bestaat.

Tegeltje met spreuk borduren
Alvast wat inspiratie voor spreuken om te borduren op je tegeltje

Zo werkt het

Je bestelt het digitale patroon voor 6,95 euro hier en ontvangt meteen het volgende in je inbox:

  • Het patroon (in kleur en zwart-wit) van het tegeltje met de quote Have a nice poop
  • Een lijst van de materialen die je nodig hebt
  • Beginnersvriendelijke uitleg over hoe je het patroon borduurt
  • Bonussen: een patroon van een leeg tegeltje én een alfabet
  • Met natuurlijk uitgebreide uitleg en tips hoe je je eigen quote ontwerpt inclusief een handig raster om te printen
  • Extra: een los PDF-bestand van het originele patroon voor de app Pattern Keeper

Het voordeel van een digitaal patroon is dat je het direct in je inbox ontvangt. Daarna kan je borduren op de manier die het beste bij jou past. Print het patroon en streep het af met een markeerstift. Zet het patroon op je tablet zodat je makkelijk in kan zoomen. Of open het in de app Pattern Keeper.

Handig om te weten: de downloadlinks blijven 6 maanden beschikbaar na het bestellen. Zorg er dus voor dat je de bestanden opslaat op je computer (of tablet of telefoon). Zo blijven ze altijd van jou en kan je voor de rest van je leven zo veel tegeltjes borduren als je maar wil.

Delfts blauw tegeltje borduurpatroon
Delfts blauw tegeltje borduurpatroon

Als je je tegeltje hebt geborduurd, deel je er dan een foto van op Instagram met de hashtag #irisborduurt? Dat vind ik leuk om te zien! Op Facebook hebben we ook een gezellige community waar je je werk kan delen en vragen kan stellen.

Bestel het patroon van het tegeltje met spreuk en de benodigdheden:

Andere blogs

Scroll naar boven