Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

Pride borduurpatronen

Pride borduurpatronen

Juni is Pride-maand en speciaal daarvoor ontwierp ik een paar (gratis!) Pride borduurpatronen. Toen Charlie (van de slow living & handwerk blog Charlingual) vroeg of ik samen met haar iets wilde organiseren voor Pride maand, was ik gelijk enthousiast. Al snel bedachten we simpele hartjes in de kleuren van verschillende Pride-vlaggen. Ze zijn niet te groot (4 x 3,3 cm) dus ook perfect om op een tas of shirt te borduren. En omdat je alleen hele kruissteken gebruikt, zijn ze lekker makkelijk en snel te borduren. Perfect voor beginners dus.

Gratis pride borduurpatronen

Waar vind ik de gratis Pride borduurpatronen?

De downloadlinks naar de patronen vind je in Charlingual’s blogpost. Mocht je er in de vorm van een vrije gift iets voor willen terugdoen, gebruik dan haar doneerknop om een klein bedrag over te maken. Charlie koos als goed doel Bi+.

Wat heb ik nodig om ze te maken?

In de PDF’s van de Pride borduurpatronen vind je de DMC kleurnummers. Alle kleuren vind je in de shop! Gebruik het zoekbalkje en je kan ze makkelijk een voor een vinden en toevoegen aan je winkelmandje. Verder heb je een naald nodig en borduurstof. Afhankelijk van waar je je hartje op wil borduren, vind je hieronder de specifieke benodigdheden:

Om in te lijsten in een borduurring:

Om te borduren op een tas of kledingstuk:

Heel veel borduurplezier! En mocht jouw Pride hartje er niet bij staan, laat het vooral even weten in de comments. De kleuren van het patroon zijn namelijk makkelijk aan te passen naar een andere vlag. Ik kan even met je meekijken welke kleurnummers je nodig hebt.

Andere blogs

Scroll naar boven