Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De borduurfavorieten van.. Danielle

In deze rubriek delen we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt. Vandaag deelt Danielle haar favorieten met je.

Even voorstellen

Ik ben Danielle, 27, en ben al op de basisschool begonnen met borduren van voorbedrukte kussenslooppakketten met wol! Hier kon ik hele kerstvakanties aan besteden. Ik heb ook altijd veel gebreid, en nu het kruissteek borduren weer opgepakt na lange tijd. Ik borduur graag tijdens serie kijken, omdat ik niet serie kan kijken en niks met m’n handen kan doen, en dan doe ik liever iets productiefs met m’n handen dan dat ik spelletjes op m’n telefoon doe! Daarnaast rijdt ik ook paard en ben ik een enorme nerd en speel ik Dungeons and Dragons, of kijk ik naar andere mensen die dit spelen.

Danielles favoriete producten

  1. Be Kind naaldmagneet: Sowieso deze naaldmagneet. Naast een goede reminder om niet te streng voor mezelf te zijn ook enorm fijn om niet elke keer je naald kwijt te zijn!
  2. Regenboog borduurschaartje: Daarnaast is een goed schaartje onmisbaar, ik gebruikte eerst gewoon een keukenschaar maar een dedicated borduurschaartje werkt veel fijner!
  3. Easy Count stof: Ik vind easy count stof echt een enorme uitkomst, dit bespaart me zoveel mentale energie!
  4. Naaldenboxje: Een naaldenboxje heb ik pas net besteld, maar met de hoeveelheid naalden die je toch over de tijd verzameld is dit super handig

Dank je wel voor het delen van jouw borduurverhaal en favorieten, Danielle!

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven