Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De borduurfavorieten van.. Amber

In deze rubriek delen we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt. Vandaag deelt Amber haar favorieten met je.

Even voorstellen

“Ik ben Amber. Mijn voornaamwoorden zijn she/they; ofwel zij/haar en die/hen. Ik ben 22 jaar jong en borduurster in hart en nieren. Het zit letterlijk in mijn bloed, ik heb het geleerd van mijn moeder, en het huis van haar moeder hangt nog altijd vol met de prachtigste werken.

Het borduren leerde ik heel jong: op mijn zesde had ik een SES-kit om een paard met halve kruissteken te borduren. Dit vond ik toen al leuk! Rond mijn tiende kreeg ik mijn eerste kussenborduurpakket, maar dit bleek al gauw te hoog gegrepen. Het heeft bijna tien (!!!) jaar geduurd voordat ik die afmaakte in 2020. In dat jaar werd mijn hobby weer nieuw leven in geblazen, en sindsdien heb ik mijn naald niet meer neergelegd.”

Ambers favoriete producten

  1. Mot naaldmagneet: Ik ben gek op naaldmagneten en het design van deze zou ik echt bijna laten tatoeëren.
  2. Een goede borduurschaar: Een goede schaar maakt een wereld van verschil. Neem dit aan van iemand die haar borduurwerken begon met een Ikea-schaar!
  3. Garenopbergbox: Mijn leven is gewoon heel veel makkelijker sinds ik garenopbergboxen gebruik. Ik heb er nu drie, gesorteerd per garenmerk en dan op kleurnummer. Tip van Amber: koop direct de grootste, want je gaat hoe dan ook steeds meer ruimte nodig hebben.
  4. Naaldenboxje: Ik kan echt niet meer zonder dit houten naaldenboxje. En ik kreeg er per ongeluk ook nog vijf naalden bij!

Dank je wel voor het delen van jouw borduurverhaal en favorieten, Amber!

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven