Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De borduurfavorieten van.. Kim & Bep

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag delen Kim en haar moeder Bep hun favorieten met je.

  1. Het Vervaco tuin borduurpakket is Kim’s favoriet. Zij is dol op tuinieren en droomt ervan dat dit borduurwerk later mooi ingelijst in haar eigen kas in de tuin staat te pronken.
  2. DMC vrolijke kleuren garenset: Vitamins – 24 kleuren past echt in ons straatje. Wij zijn dol op alles met kleur! Wij gaan binnenkort aan de slag met vrij borduren, daar komen deze garens ook zeker goed bij van pas.
  3. Houten wikkelkaartjes: Kijk nou hoe cute deze wikkelkaartjes zijn?! Onze teckel Flip speelt natuurlijk een belangrijke rol in ons leven en helpt ons op deze manier ook bij het borduren.
  4. Over ons: Wij zijn moeder Bep (60) en dochter Kim (28), ook wel De Handwerkmeisjes. Wij zijn dol op alle soorten creatieve hobby’s, van haken tot stippen en natuurlijk borduren. Bep begon al jong met handwerken, zij leerde het van haar oma toen ze 4 jaar oud was. Zij heeft het Kim weer geleerd. Zo blijft het borduren generatie op generatie in de familie én hip!

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven