Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Inspiratie: Jungle borduurpakketten

Toe aan inspiratie? Op deze pagina vind je een selectie uit de borduurpakketten en -kussens.

Vrolijke, moderne borduurpakketten in junglethema. Perfect als kraamcadeau!

Borduur frisse, groene kleuren en exotische dieren met deze jungle borduurpakketten 🌿 Zo maak je ook een urban jungle in je huis zónder dat je groene vingers hebt. Een geborduurde monstera hoef je gelukkig geen water te geven! De borduurpakketten zijn er voor alle niveaus. De kussenpakketten zijn bijvoorbeeld perfect om mee te starten als je een beginner bent.

Kussen borduren in Jungle

Bestel een kussenpakket van kwaliteitsmerk Vervaco of Collection D’Art en bestel er gelijk een kussenrug bij om je kussenhoes compleet te maken. Een kussenpakket komt met een voorbedrukt stramien, naald, acrylwol en instructies. Als je het stramien hebt geborduurd, leg je dit met de goede kant naar beneden op de kussenrug, naai je het vast (of laat je iemand met een naaimachine dit doen) en keer je het binnenstebuiten. Je hoes is klaar!

Vrij borduren met Jungle-thema

Even geen zin in kruissteek? Vrij borduren is ook heerlijk om je hoofd bij uit te zetten. In de shop vind je katoenen stof, borduurringen en naalden met scherpe punt. Teken je eigen patroon op de stof, zoals de omlijning van een monstera-blad, en borduur hier overheen. Of ga aan de slag met gratis borduurpatronen op de DMC website. Sew and Saunders hebben een mooie serie gemaakt met patronen van tropische bladeren. Deze kleurrijke toekan is ook fantastisch om bijvoorbeeld te borduren op een wit T-shirt. Of ga voor een flamingo of luipaard. Voor elk wat wils!

Scroll naar boven