Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Stitchtober

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar weer Stitchtober! We borduren samen de hele maand oktober gezellig samen aan het zelfde (gratis!) patroon. Schrijf je hieronder in en doe ook mee!

Gratis patroon

Het patroon is nog even geheim. Maar hier zie je al een kleine sneak peek. Het is een kruissteekpatroon dat ook geschikt is voor beginners. Het patroon bestaat uit vier delen. Het eerste deel ontvang je via mail op 1 oktober. 

Facebookgroep

Word lid van de Iris Borduurt Facebookgroep om het borduren extra gezellig te maken. Hier kan je je voortgang delen, borduurvragen stellen en prijzen winnen!

Sneak peek: stitchtober 2023

Inschrijven voor Stitchtober 2023

Schrijf je gratis in voor Stitchtober 2023 en borduur gezellig mee! Eind september ontvang je een mail met alle praktische info. 1 oktober ontvang je de eerste mail met het eerste deel van het patroon.

"*" geeft vereiste velden aan

Handige informatie

  • Door je in te schrijven via het formulier hierboven kom je op de maillijst voor Stitchtober 2023. Je krijgt alleen hierover mails en kan je op elk moment weer uitschrijven.
  • Eind september ontvang je een mail met praktische info zodat je precies weet wat je kan verwachten.
  • In oktober ontvang je het patroon verdeeld over meerdere mails.
  • Je hoeft niet lid te zijn van de Iris Borduurt Facebookgroep om mee te doen met borduren. Om kans te maken op prijzen is dit wel nodig, de winactie wordt namelijk alleen in de Facebookgroep geplaatst.
  • Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacybeleid voor meer informatie hierover.
Scroll naar boven