Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Stitchtober

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar weer Stitchtober! We borduren samen de hele maand oktober gezellig samen aan het zelfde (gratis!) patroon.

Inschrijven kon tot 13 oktober 2023. Op de hoogte blijven wanneer er een volgende Stitch-along is? Meld je aan voor de Iris Borduurt Nieuwsbrief.

Patroon

Het patroon ontvang je in 4 delen: elke week 1 deel. Het is een kruissteekpatroon dat ook geschikt is voor beginners. Het patroon bestaat uit vier delen.

Materialenpakket

Een complete starterset met alle benodigdheden om dit patroon te maken bestel je hier.

Facebookgroep

Word lid van de Iris Borduurt Facebookgroep om het borduren extra gezellig te maken. Hier kan je je voortgang delen, borduurvragen stellen en prijzen winnen!

Stitchtober sneak peek

Handige informatie

  • Door je in te schrijven via het formulier hierboven (update 14 oktober: inmiddels gesloten) kom je op de maillijst voor Stitchtober 2023. Je krijgt alleen hierover mails en kan je op elk moment weer uitschrijven.
  • In oktober ontvang je het patroon verdeeld over meerdere mails: 1 oktober deel 1, 8 oktober deel 2, 15 oktober deel 3 en 22 oktober deel 4.
  • Je kan je gratis inschrijven tot 13 oktober. Wil je daarna toch nog graag het patroon maken? Dan moet je even wachten tot 1 november, dan zal namelijk het complete patroon als geheel in de shop te vinden zijn voor 6,95 euro.
  • Je hoeft niet lid te zijn van de Iris Borduurt Facebookgroep om mee te doen met borduren. Om kans te maken op prijzen is dit wel nodig, de winactie wordt namelijk alleen in de Facebookgroep geplaatst.
  • Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacybeleid voor meer informatie hierover.
Scroll naar boven