Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De leukste online borduurwinkel: Iris Borduurt

Iris ter Haar (31), eigenaresse van Iris Borduurt, is bekend van het boek Een steekje los en deelt graag haar passie voor borduren met je. Of dat nu is omdat je graag iets nieuws wil leren of omdat je veel piekert en bezigheidstherapie kan gebruiken. Borduren is een fantastische hobby en tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest.

Je bestelling is elke keer een kadootje voor jezelf

Bij online borduurwinkel Iris Borduurt ben je aan het goede adres voor moderne borduurpakketten, benodigdheden en veel inspiratie! Of je nu nog nooit eerder hebt geborduurd of juist al veel ervaring hebt: er is genoeg leuks voor je te vinden. Van makkelijke borduurpakketten voor beginners tot losse borduurbenodigdheden voor je eigen bedachte creaties. Iris pakt je bestelling persoonlijk in en doet het vaak dezelfde (werk)dag nog op de post. Zo kan jij snel lekker ontspannen met je nieuwe borduur goodies.

Van je hobby werk maken

Iris ontdekte het borduren in 2018 toen ze op een lange wachtlijst stond voor een psycholoog. Het meditatieve effect van borduren hielp haar om – tussen de paniekaanvallen door – rust en kalmte te vinden. Haar hobby werd haar werk en is dus van een dieptepunt in haar leven uitgegroeid tot een succesvolle online borduurwinkel waar ze elke dag vrolijk van wordt. Er zijn ondertussen al meer dan 10.000 bestellingen de deur uitgegaan naar blije klanten! Het gaat inmiddels goed met haar en nu helpt ze jou graag om ook meer kalmte en creativiteit in je dagen te vinden door lekker te borduren.

De voordelen van borduren

  • Borduren is als een pauzeknop voor je hoofd
  • Doordat je je concentreert op de borduursteken is er geen ruimte voor gepieker
  • Uit onderzoek blijkt dat handwerken (zoals borduren) goed is voor de mentale gezondheid
  • Je maakt de mooiste, unieke creaties zelf. Ook leuk om cadeau te geven!
  • Pas je borduurskills toe op het opvrolijken van je kleding (gaatje in je shirt? Borduur er een bloemetje overheen!)

Laten we contact houden

Ben je enthousiast geworden? Ik zie graag je bestelling verschijnen en zal deze met liefde voor je inpakken! 

Volg in de tussentijd @irisborduurt op Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe producten en doe inspiratie op. Je kan mij ook volgen op mijn persoonlijke Instagram account @ikbenirisniet.

Toegevoegd aan de shop

Scroll naar boven