Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

vakantie

Tijd voor vakantie: 7x borduur inspiratie!

De vakantie periode is aangebroken en veel mensen hebben vakantie of gaan lekker even weg. In dit artikel vind je borduur inspiratie met als thema: vakantie!

Van life

Rondtrekken in een camper en de mooiste surfplekjes langsgaan klinkt mij als muziek in de oren. Die droom is nog een beetje ver weg maar ik kan wel alvast beginnen met dit leuke borduurpakket. Shop ‘m hier.

Doe mij maar een tent

Vertoef je liever in een tent? Ga dan voor dit mooie pakket met zachte zomerse kleuren. Hier te vinden in de shop.

Kleine werkjes

Dit borduurpakketje is één van mijn persoonlijke favorieten. Je maakt allemaal mini figuurtjes die samen een leuk geheel vormen. Een hele leuke manier van borduren omdat je elke keer een stukje kunt doen en dan meteen resultaat ziet. Hier te vinden in de webshop.

Vuurtoren tafereel

Heb je zin in een uitgebreid pakket deze vakantie? Met dit mooie pakket (hier in de shop) maak je een uitgebreid tafereel van een strandhuisje met gezellige tuin en vuurtoren.

Shrimp Shack

Met dit mooie Bothy Threads pakket borduur je een gezellig garnalenhuisje op het strand. Zachte kleuren en heel veel leuke details om te borduren. Je shopt ‘m hier.

Een zomers hartje

Wederom een pakket van Bothy Threads maar ze maken ook zoveel leuke vakantie dingen. In dit borduurpakket borduur je een geometrisch stadje aan het strand in hartvorm; helemaal leuk. Klik hier om ‘m te bestellen.

Voorbedrukt & tropisch

Borduur je graag voorbedrukt? Met dit voorbedrukte pakket inclusief borduurring maak je eenvoudig een mooi tafereel met zeilboot en palmbomen. Het patroon is voorbedrukt op het pakket maar spoelt na contact met water weer weg waardoor je een prachtig resultaat overhoudt.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en aanvullingen op de collectie? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven