Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Sweather Weather borduurpakket bestellen

Sweater Weather: Het eerste officiële Iris Borduurt Borduurpakket

Borduurpakketten van andere merken vind je genoeg op Iris Borduurt maar tot voor kort was er nog geen eigen Iris Borduurt borduurpakket; nu wel! Het Sweater Weather pakket is nu verkrijgbaar! Iris ontwierp het patroon voor dit pakket helemaal zelf en stelde een mooi pakket samen met alles wat je nodig hebt om het patroon te maken.

Stitchtober

In oktober 2022 organiseerden we voor het eerst Stitchtober; in deze maand werkten we gezamenlijk aan een herfstig patroon naar keuze. Wil je op de hoogte blijven als we weer zoiets organiseren? Meld je dan gratis aan voor de Iris Borduurt Facebookgroep. Speciaal voor Stitchtober maakte Iris een leuk patroon met gezellige truitjes, het patroon werd veelvuldig (ruim 100 keer) gemaakt en ook het materialen pakket werd enthousiast besteld. Omdat het patroon niet alleen in de herfst leuk is, besloot Iris er een pakket van de maken.

Sweater Weather

Zo ontstond het eerste eigen merk Iris Borduurt borduurpakket. Een compleet pakket met patroon en alles dat je nodig hebt om het patroon te kunnen maken. Heel leuk om nu ook een eigen pakket in de shop te verkopen en wellicht de start van heel veel andere mooie pakketten. Het patroon bestaat veelal uit kruissteken en is uitermate geschikt voor beginners maar zeker ook leuk voor gevorderden.

Het Sweater Weather pakket shop je hier.

Andere blogs

Scroll naar boven