stitchonomy

Nieuw merk in de shop: Stitchonomy

Sinds kort vind je een leuk nieuw merk in de webshop: Stitchonomy. In dit artikel lees je wat meer over dit borduurmerk van Nederlandse bodem wat ontstond als hobby maar uitgroeide tot een mooi merk met diverse producten en diensten!

Stitchonomy

Een merk van Nederlandse bodem met als missie iedereen aan het borduren te krijgen door frisse en hippe ontwerpen. Iets wat helemaal aansluit bij Iris Borduurt waar je ook talloze moderne borduurpatronen en benodigdheden vindt. Borduren is al lang niet meer voor eenzame bejaarden en er is zoveel mooi te maken. Stitchonomy heeft een online borduurclub, een patroonabonnement, boeken en meer.

Van hobby tot merk

Alyssa begon 15 jaar geleden met het maken van pixel art op de computer en combineerde deze hobby al snel met borduren; zo ontstond al snel Stitchonomy. Leuk weetje: Alyssa biedt ook de mogelijkheid om jouw illustratie om te zetten naar een borduurpatroon: heel tof!

Producten

In de webshop vind je dus vanaf nu een aantal producten van dit leuke merk. Natuurlijk een aantal mooie borduurpakketten maar ook naald magneten en het geweldige ‘Cross Stitch Collages’ boek met 250 kleine patronen en 20 projecten. Op deze pagina kun je alles bekijken en natuurlijk shoppen.

Schrijf je in voor de Iris Borduurt nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je af en toe updates, nieuwtjes blijf je op de hoogte van alles rondom Iris Borduurt

One thought on “Nieuw merk in de shop: Stitchonomy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *