I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

Spaarprogramma van Iris Borduurt

Spaar voor gratis korting bij Iris Borduurt

Spaar gratis voor korting bij Iris Borduurt! Plaats een bestelling en spaar automatisch punten. Ontvang korting op je volgende bestelling door je punten in te wisselen. Zo makkelijk is het!

Spaarprogramma Iris Borduurt

Ingelogd bestellen en reviews geven

Het sparen en inwisselen werkt heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een account. Zorg ervoor dat je ingelogd bent als je je jouw bestelling plaats, en voilà! 

Je kan extra punten verdienen door bijvoorbeeld een productreview te plaatsen. Op deze pagina lees je precies hoeveel punten je op welke manier spaart, en hoeveel ze waard zijn.

Account aanmaken en registreren

Nog geen account? Binnen een minuut heb je er een aangemaakt. Je ontvangt meteen 5 punten.

Hoe kan ik punten sparen?

Binnen irisborduurt.nl kun je op verschillende manieren punten sparen en ontvangen. Op je verjaardag ben je al zeker van één cadeautje: 5 punten!

Het toekennen van punten gaat automatisch. Soms kun je extra punten verdienen met actiepunten. Welke lopende acties nu van kracht zijn, lees je iets verderop deze pagina.

Punten verzamelen Aantal punten
Een account aanmaken
5 punten
Een bestelling plaatsen
1 punt voor iedere €1,-*
Een productreview plaatsen
2 punten per review
Op je verjaardag
5 punten
Een vriend doet een aankoop met een speciale link
5 punten bij aankoop

* Punten worden toegekend op productbasis en niet op het winkelwagentotaal. Het aantal punten wordt naar beneden afgerond. Bijvoorbeeld: je plaatst een bestelling met een product dat 29,95 euro kost en een product dat 2,50 euro kost. Je spaart dan 29 + 2 punten. Je spaart geen punten op verzendkosten, de inpakservice en cadeaubonnen.

Lopende acties voor extra punten

Hoe kan ik punten inwisselen?

Zonder account kun je geen punten verzamelen en logischerwijs ook niet inwisselen. Zorg er dus voor dat je bij iedere bestelling ingelogd bent. Hierdoor loop je geen punten (en dus korting!) mis.

Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid om punten in te wisselen voor korting. Zie je geen mogelijkheid om punten in te wisselen en ben je wel ingelogd? Dan is je puntensaldo mogelijk niet toereikend en kun je nog geen punten inwisselen.

Is je puntensaldo toch voldoende maar krijg je nog steeds geen mogelijkheid tot inwisselen te zien? Stuur dan een berichtje naar support@irisborduurt.nl, mijn zusje Nahdie helpt je dan binnen twee werkdagen verder!

Punten inwisselen Aantal punten
Optie om punten in te wisselen
vanaf 50 punten
Waarde van 10 punten
€0,25 (2,5 cent per punt)

Vragen over het Spaarprogramma

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Laat het weten! Je vindt alle informatie ook terug in de algemene voorwaarden bij artikel 14.

Iris Borduurt Spaarprogramma
Scroll naar boven