Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

romantisch borduren

Romantisch borduren: 6x inspiratie

Het is op het moment van schrijven al vrij snel Valentijnsdag en we worden langzaamaan overal overspoeld met hartjes, fluffy beren, chocolade en andere romantisch bedoelde frutsels. Een leuk excuus om ook het borduren een Valentijns tintje te geven en bij deze dan ook 5x inspiratie voor romantisch borduren. Van romantisch tot wat subtieler; voor ieder wat wils.

Romantische inspiratie

Blauw-wit borduurpakket

Ben je geen fan van zoetsappig roze en rood en kies je liever wat neutraals? Dit borduurpakket voor beginners heeft gezellige blauw-witte hartjes. Mooi in het thema maar toch subtiel.

Borduurpakket quote i love you to the moon and back

I love you to the moon

Ook dit vriendelijk geprijsde LetiStitch borduurpakket met romantische quote heeft een neutrale look en is leuk om te maken. Het werk past in een borduurring van 16 cm. Werk de achterkant mooi af en het is een leuk cadeau!

Romantische zwanen

Met dit gratis patroon van DMC borduur je een romantisch tafereeltje van twee zwanen omgeven door bloemen. Een patroon met kruissteken dus goed te doen. Na inschrijving op de nieuwsbrief is het patroon volledig gratis. Garen, stof en overige benodigdheden, vind je hier in de webshop.

Liefdesbrief

Op Etsy vind je talloze borduurpatronen voor kleine bedragen. Je koopt dan een digitaal patroon en moet zelf de materialen verzorgen. Dit leuke patroon met een liefdesbrief, roos en blaadjes is romantisch maar door de stijl niet te zoetsappig.

Voorbedrukt pakket

Ben je een beginnende borduurder of wil je eens kijken of het wat voor je is? Dit pakket (inclusief borduurring) met hart en bloemen is voorbedrukt wat het makkelijk maakt om te steken te volgen zonder een patroon te hoeven bijhouden.

Pinterest

Pinterest is een fijne bron van inspiratie voor je romantische borduursels met talloze patronen en voorbeelden van over de hele wereld.. Zoek maar eens op ‘romantic emboridery’ en kies je favoriet. Ik ben weg van deze mooie minimalistische initialen met romantische bloemen.

Romantisch borduren

Romantisch borduren kan natuurlijk (gelukkig) het hele jaar door, daar hebben we eigenlijk geen Valentijnsdag voor nodig. Borduren leent zich bij uitstek voor mooie harten, bloemen en portretjes en de variaties zijn eindeloos!

Andere blogs

Scroll naar boven