quotes borduren

Quotes borduren

Quotes zijn ontzettend leuk om te borduren en je kunt er alle kanten mee op. Quotes zijn leuk voor vrij borduren maar ook in de shop vind je diverse pakketten met mooie quotes. Hieronder vind je een aantal van mijn favoriete pakketten!

Leuk, klein borduurpakket voor het borduren van de quote “I love you to the moon and back”. Je borduurt zowel de maan als de quote; een klein werkje dat zo af is.

Prachtig borduurpakket van goede kwaliteit van het bekende Engelse merk Bothy Threads. Ook geschikt voor beginners! Dit borduurpakket is deels voorbedrukt en met de bijgeleverde accessoires kun je zoveel of juist zo weinig borduren als je zelf wilt en is elk eindresultaat anders.

quotes borduren

Een vrolijk borduurpakket voor het borduren van de quote “You are my sunshine, my only sunshine”. Borduur verschillende bloemen in gezellige kleuren en een positieve quote. Inclusief accessoires voor een extra speciaal eindresultaat.

quotes borduren

Dit borduurpakket van Junglembroidery is perfect als je wil beginnen met vrij borduren! Leer stap-voor-stap dit werk te maken aan de hand van uitgebreide instructies. Mooi minimalistisch eindresultaat dat ontzettend leuk staat in elk interieur.

Wil je nog meer borduurinspiratie? Sluit je dan gratis aan bij de Iris Borduurt community op Facebook voor inspiratie, tips en exclusieve acties..

Schrijf je in voor de Iris Borduurt nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je af en toe updates, nieuwtjes blijf je op de hoogte van alles rondom Iris Borduurt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *