Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

personaliseerbare borduurpakketten

De leukste personaliseerbare borduurpakketten

Hoe leuk is het om een standaard pakket eigen te maken met bijvoorbeeld letters, quotes of zelfs het uiterlijk van je geborduurde personen. Uiteraard kun je zelf aan de slag met een ontwerp maar wellicht vind je dat, net zoals ik, nog best lastig. In dit artikel deel ik een aantal personaliseerbare borduurpakketten waar je gemakkelijk je eigen touch aan kunt geven.

De hele familie

Met dit mega leuke pakket borduur je jouw gezin of familie, inclusief huisdieren als je die hebt. Alle figuurtjes zijn volledig aan te passen volgens duidelijke instructies zodat jouw gezin straks herkenbaar is op het werkje. Onderaan kun je een tekst naar keuze plaatsen. Het pakket is inclusief borduurring. Shop dit pakket hier.

Kies je letter

Met dit pakketje met DMC Perlé garen (heeft een mooie glans) borduur je een bloemenkrans met daarin de letter die jij wilt. Relatief eenvoudig pakket om te beginnen of oefenen met vrij borduren. Je shopt ‘m hier.

personaliseerbare borduurpakketten

Kleine stamboom

Met dit pakket maak je een kleine stamboom met jullie letters. De tak is eenvoudig langer te maken voor als je meer letters wilt gebruiken dan op het voorbeeld. Dit pakket koop je hier.

personaliseerbare borduurpakketten

Leuk stelletje

Met dit romantische pakketje maar je een stelletje, helemaal zoals jij dat wilt. De poppetjes zijn niet alleen qua uiterlijk personaliseerbaar maar ook qua geslacht. Shop dit pakket (inclusief borduurring) hier.

Wil je nog meer borduurinspiratie en onderdeel zijn van een gezellige groep borduurliefhebbers? Kom dan bij de Iris Borduurt Facebookgroep!

Andere blogs

Scroll naar boven