Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

Nieuw in de shop: Studio Koekoek

Onlangs verwelkomden we een tof merk van Nederlandse bodem in de webshop: Studio Koekoek. In deze blog vertellen we wat meer over dit leuke creatieve merk én zie je uiteraard een aantal producten die je meteen kunt shoppen.

Een vrolijke plek

Studio Koekoek wil de wereld een vrolijkere plek maken met hun kleurrijke ontwerpen en wat ons betreft zijn ze goed op weg. De ontwerpen ademen gezelligheid en toveren instant een glimlach op je gezicht. Studio Koekoek koopt zo veel mogelijk ecologisch in, koopt lokaal in Europa en betaalt eerlijke prijzen aan de leveranciers. De ontwerpen zijn zowel geïnspireerd op reizen als op dagelijkse dingen en zijn eenvoudig te maken.

Nog één leuk feitje: Studio Koekoek is hard op weg om al het plastic in hun producten te vervangen voor een duurzaam materiaal. Je koopt dus niet alleen een leuk en gezellig borduurpakket maar draagt ook bij aan een duurzame en eerlijke manier van ondernemen.

Studio Koekoek bij Iris Borduurt

Na deze introductie zul je vast begrijpen dat we heel blij zijn dat we nu ook dit mooie merk mogen verkopen in de webshop. Alle producten in het assortiment kun je via deze link bekijken maar hieronder een aantal favorieten van blogger https://irisborduurt.nl/wp-content/uploads/2022/11/the-cat-lover-borduurpakket-2-1.jpeg.

Je favoriete plek

Absoluut op mijn “to borduur-lijstje”: deze omtrek van Nederland. Dit eenvoudige maar toch hele leuke setje heeft wat bijzonders; het hartje kun je namelijk op elke gewenste plek borduren. Zo kun je er je geliefde woonplaats mee markeren of misschien wel de plek van een bijzondere ontmoeting. Er is ook een Belgische variant en beide shop je op deze pagina.

Kattenvrouwtje

Als ultieme catlady (sorry Ollie en Lily; ik ben ook dol op honden); trok dit setje natuurlijk meteen mijn aandacht. Heel leuk om (voor iemand) te maken en eventueel kun je met ander garen de katten ook nog de kleuren geven van je eigen monstertjes. Hou je meer van honden? No worries, die variant is er ook en beide vind je op deze pagina.

Bloemenvaas

Een pakket dat super geschikt is voor beginners maar zeker niet saai voor gevorderden. Ik vind de combinatie van kleurrijke bloemen in de Delfts Blauwe vaas prachtig! Deze set shop je hier.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en ander leuks? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven