I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

De borduurfavorieten van.. Marije

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt Marije haar favorieten met je.

  1. Birdy Draaddoorhaler: Een draaddoorhaler is voor mij echt onmisbaar. Nooit meer irritaties omdat je de draad niet door de naald krijgt.
  2. Vossen borduurpakket: Ondanks dat ik vrij borduren heerlijk vind om te doen gaat er niets boven het maken van een kruissteek pakket. Ik kan helemaal tot rust komen tijdens het uittellen van de steken en langzaam het patroon tot leven te zien komen. Dit is het eerst grote kruissteek project wat ik heb gemaakt en na deze volgen er nog velen meer.
  3. Regenboog borduurschaartje: Een fijne schaar mag niet ontbreken tijdens het borduren en met deze kun je op de moeilijkere plekken draadjes weg knippen.
  4. Naaldmagneet: Nooit meer je naald kwijt met deze handige magneten .Voordat ik deze magneet gebruikte was ik regelmatig mijn naald kwijt. Wat niet handig is als je een hond rond hebt lopen. Nadat ik deze magneet bestelde en in gebruik nam volgden er nog een aantal meer zodat ik op elke project waar ik mee bezig ben een eigen naaldmagneet heb zitten.
  5. Over mij: Ik heb een bookstagram account waar ik in mijn story’s regelmatig mijn borduur projecten deel.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven