Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Kleine & makkelijke borduurprojecten

De zomer loopt op zijn einde, de scholen starten en het gewone leven begin weer. Door de overgang van vaak rustige weken naar een hectische start, vergeten we soms te ontspannen. In dit artikel vind je een aantal kleine makkelijke projecten zodat jij lekker ontspannen kunt blijven met borduren. Geen grote werken waar je een volledige zomervakantie voor nodig hebt; deze pak je er gewoon ‘s avonds na de afwas even bij.

Lieveheerstbeestje

Een klein werkje van een lieveheersbeestje op een paardebloem. Hier te vinden in de shop.

Borduur een shirt

Een t-shirt borduren lijkt misschien veel werk maar als je een eenvoudig patroon kiest, is het zo klaar. De opties zijn eindeloos en je kan er ontzettend mooie unieke kledingstukken mee maken. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee in het borduren van een t-shirt.

Nederland

Met dit pakket borduur je de omtrek van Nederland en plaats je het hartje op een plek die voor jou belangrijk is. Dat kan je geboorteplaats of woonplaats zijn maar bijvoorbeeld ook de plek waar je getrouwd bent.

Borduur een boekenlegger

Een boekenlegger borduren heb je zo gedaan en ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit artikel neem ik je stap voor stap mee langs het borduren van je eigen boekenlegger.

Vaasje bloemen

Met dit eenvoudige maar prachtige pakket borduur je een Delfts Blauw vaasje gevuld met kleurrijke bloemen. Je vind ‘m hier in de shop.

Elke dag een fruitje

Met dit leuke pakketje kun je elke dag één (of natuurlijk meer) stukje fruit of groente borduren. Zo heb je allemaal kleine makkelijke borduurprojecten en uiteindelijk een gezellig resultaat.

Borduur een kerstkaart

Vast aan de slag zodat je straks met kerst de leukste kaarten kunt versturen? In dit artikel neem ik je stap voor stap mee langs het borduren van een kerstkaart.

Leuk & nuttig

Met dit kleine pakketje borduur je je eigen draadhouder in bijenthema. Leuk klein werkje om te doen en je houdt er een handige houder voor je garen aan over.

Allemaal hartjes

Weer zo’n werkje dat op te delen is in allemaal kleine werkjes. Je maakt elke keer een hartje en hebt zo uiteindelijk een leuk tafereel met 9 verschillende hartjes. Variatie idee; vervang de kleuren in het patroon eens door een andere tint; zo kun je bijpassende schilderijtjes maken met verschillende kleuren. Je vindt dit pakket hier in de shop.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven