Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Gezien in de tvgids: magneet borduurpakket

Misschien ben je zelf wel lid van een telvisiegids, of zag je ‘m op de salontafel bij je ouders of opa en oma liggen. Als je er doorheen bladert zie je het leuke magneet borduurpakket met de vetplantjes uitgelicht worden op de Blijtijds-pagina! Die met de plantjes is een heuse bestseller, maar er zijn ook nog veel leuke andere varianten. Die met de insecten is mijn persoonlijke favoriet, vooral door de leuke hommel die erbij zit. Maar het setje met de katten en die met de vlinders zijn ook erg populair en worden nu veel besteld.

Instructies magneet borduurpakket

Het borduurpakket komt met een beknopte handleiding met Engelse vertaling, dat kan soms even uitzoeken zijn hoe je hiermee aan de slag gaat. Gelukkig heeft https://irisborduurt.nl/wp-content/uploads/2022/11/the-cat-lover-borduurpakket-2-1.jpeg dat uitzoekwerk alvast voor je gedaan, ze schreef een uitgebreide blogpost hoe zij stap voor stap de katjes borduurde met het magneet borduurpakket!

Magneet borduurpakket: gezien in de tv-gids
De koelkastmagneten in de rubriek Blijtijds van de Televizier tvgids.

Heb je een vraag over het maken van de magneten? Stel ze hieronder in de comments of stuur een mail via het contactformulier.

Andere blogs

Scroll naar boven