Gratis verzending vanaf 75,-

Langere levertijd van 19 juli tot 9 aug. i.v.m. verhuizing

kussens maken

Inspiratie: kussens maken

Kussens heb je nooit genoeg, toch? En hoe leuk is het om zelf iets te maken voor in je interieur? In dit artikel inspireer ik je graag op het gebied van kussens maken. Door de grote steken en voorbedrukt canvas een leuk project voor beginners maar door de diversiteit hoeft ook zeker de gevorderde borduurder zich niet te vervelen. Wil je alle kussens in de shop bekijken? Dat kan hier.

Citroen kussen

De kussens van Eva Mouton zijn, net als dit leuke citroentje, niet in klassieke kussen vorm maar komen in grappige vormen als bijvoorbeeld croissant, wolk of krab. Het pakket is inclusief naald en kussenrug (de stof voor de achterkant) en exclusief vulling.

Herfstig boeket

Met dit pakket (inclusief naald) borduur je relatief makkelijk een prachtig warm boeket!

kussens maken

Zwemmende vrienden

Met dit pakket borduur je een tafereeltje van twee gezellig zwemmende zwanen in fris kleurenpalet.

kussens maken

Zwart-wit

Hou je meer van neutrale kussens? Dat kan! Met deze set borduur je een zwart-wit patroon en daarmee een kussen dat lekker makkelijk te combineren is met vrijwel ieder interieur. Dit is dan ook een van de populairste kussenpakketten in de shop.

kussens maken

Geometrisch

Lekker veel verschillende kleuren om mee te borduren maar toch nog redelijk neutraal in je interieur; dit mooie geometrische patroon.

Handig om te weten bij kussens maken

Als je een kussen gaat maken met een pakket uit de webshop, zit daar een speciale naald bij voor de wol (deze heeft een groter gat dan voor ‘normaal’ garen) maar geen vulling en kussenrug. Vulling kun je bij verschillende winkels kopen in materiaal naar wens of; recycle een kussen dat niet meer zo bij je smaak past. Je kunt natuurlijk ook een kussen met goede vulling bij de kringloop scoren en de vulling recyclen, zo hoef je niet iets nieuws aan te schaffen. Kussenhoezen (de achterkant) vind je in diverse varianten in de webshop. Voor een kussenpakket met maat 40 x 40 cm, gebruik je een kussenrug in maat 45 x 45 cm. Wil je extra wolnaalden bestellen? Deze vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe producten en nog meer borduur inspiratie? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven

Je bestelling wordt vanaf 9 augustus verzonden

Iris Borduurt verhuist naar een nieuw magazijn! Daarom is de levertijd langer dan je gewend bent.