I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

Iris Borduurt Facebook Groep

Kom jij bij de Iris Borduurt Facebookgroep?

Eindelijk is het dan zo ver; de Iris Borduurt Facebookgroep is live! In dit artikel deel ik, https://irisborduurt.nl/wp-content/uploads/2022/11/the-cat-lover-borduurpakket-2-1.jpeg, wat meer met je over het waarom van deze groep, wat er te vinden is en, natuurlijk, hoe jij lid kunt worden.

Waarom een eigen Facebookgroep?

Iris Borduurt heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel leuke klanten leren kennen. Allemaal leuke creatieve mensen die de mooiste dingen maken en vaak hun liefde voor borduren willen delen. Het leek ons dan ook leuk om een plek te hebben waar een positieve sfeer heerst en waar leuke moderne creaties – voor zowel vrij borduren als kruissteek – gedeeld kunnen worden. Een gezellige community om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en te kletsen over borduren. Zie het als een virtuele borduurclub!

Wat mag je verwachten in de Iris Borduurt Facebookgroep?

In de (gratis) groep vind je allerlei posts over borduren; inspiratie, leuke weetjes of gewoon posts om gezellig mee te kletsen. Natuurlijk mag je zelf ook iets posten, sterker nog; dat juichen we toe!

Een positieve sfeer vinden we heel erg belangrijk; je mag dan ook verwachten dat je volledig jezelf kunt zijn en dat iedereen zijn liefde voor borduren mag showen; of je nou net begonnen bent of al 375 werkjes hebt gemaakt. En is de achterkant van je borduurwerk een enorme ravage? Geeft niks! Het hoeft allemaal niet perfect, het belangrijkste is het plezier en de ontspanning die het borduren geeft. Iris komt ook elke week even buurten om jullie projecten te zien of om eventuele vragen te beantwoorden.

Klinkt geweldig, hoe kan ik lid worden?

Via deze link kun je je aanmelden voor de Facebookgroep. Je krijgt dan eerst de groepsregels te zien (lees die zeker even door) en wordt dan na het beantwoorden van de welkomstvragen toegelaten. Kom je er gezellig bij? Heb je een speciaal verzoekje of een leuk idee voor de groep? Laat het dan gerust weten, we gaan er samen een fijne en inspirerende plek van maken.

Andere blogs

Scroll naar boven