Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

kerst borduurwerkjes

De leukste kerst borduurwerkjes

In augustus lijkt het misschien vroeg om aan kerst te denken maar als je nog mooie dingen wilt borduren in kerstthema, is het best een goede periode om daaraan te beginnen. In deze blog vind je de leukste kerst borduurwerkjes.

Kerstkussen

Hoe enig is het om een kerstig kussen op de bank te hebben in de feestperiode? Met dit kleurrijke voorbedrukte pakket, haal je een gezellig gingerbread huisje de woonkamer in. Je shopt ‘m hier.

Van Nederlandse bodem

Mijn favoriet uit dit lijstje; dit subtiele maar toch feestelijke tafereel van het Nederlandse merk Studio Koekoek. Ontzettend leuk om aan de muur te hangen of op de schouw te zetten met een gezellig kaarsje ernaast. Je shopt ‘m hier.

Stuur een geborduurde kaart

Ik stuurde vorig jaar een geborduurde kaart naar mijn oma en die heeft het er nog steeds over. Het is niet alleen leuk om te maken maar de ontvanger gaat zich hier echt speciaal door voelen. In de shop vind je diverse kaarten om te borduren, deze met het roodborstje vind je hier. Heb je wat hulp nodig bij het borduren? In dit artikel neem ik je mee langs het maken van een kaart met een borduurpakket.

Geborduurde bal

Ook qua kerstballen vind je in de shop verschillende variaties. Deze rode klassiekers heb je vrij snel af en zijn een hele leuke toevoeging aan je kerstboom. Shop ze hier.

Een boom vol hangers

Heb je zin om uitgebreid aan de slag te gaan voor de kerstboom? Met dit pakket maak je 8 verschillende hangers; opgeleukt met glitterdraad en kraaltjes. In dit artikel laat ik je zien hoe je met dit pakket werkt.

Let it snow

Wat mij betreft de ultieme kerst knusheid in één pakket. Met deze uitgebreide tekening ben je wel even bezig en heb je een gezellig kersttafereel als eindresultaat. Shop ‘m hier.

Om op te eten

Je zou bijna een hapje nemen, toch? Met dit pakket borduur je een 3D gingerbread huisje die je op kunt hangen in de kerstboom of in huis. Ik vind ‘m fantastisch en hij gaat zeker op mijn lijstje!

Niet te veel knoeien

Deze vind ik zo mooi! Een prachtige eenvoudige maar hele feestelijke tafelloper om de eettafel mee op te leuken tijdens de feestdagen. Mooi te combineren met een licht tafelkleed of gewoon zo over het hout: instant kerstsfeer. Je shopt ‘m hier.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven