Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Gratis borduurpatroon van een bij

Gratis borduurpatronen van DMC.com

DMC is één van de bekendste borduurmerken. Vooral hun kwaliteitsgaren zal elke handwerker kennen! Maar wist je dat ze ook een huge assortiment gratis borduurpatronen aanbieden op hun website? Vooral toen ik net begon met borduren, heb ik hier veel gebruik van gemaakt. Hieronder een selectie van 9 leuke, moderne gratis borduurpatronen met linkjes naar de downloadpagina.

De patronen zijn gratis voor persoonlijk gebruik. Je kan ze dus gebruiken om je shirt mee op te fleuren (of om er een ketchup-vlek mee te verbloemen). Of om een leuk werkje te maken wat je cadeau doet aan iemand. Vast overbodige info om hieraan toe te voegen, maar je mag ze dus niet gebruiken op werkjes die je wilt verkopen.

Gratis borduurpatronen via DMC.com

9 x Gratis borduurpatronen

  1. Modern Love
  2. In Bloom Nice Girls Needle Club
  3. You’re Killing It
  4. I Don’t Care
  5. Proud Feminist door Femme-broidery
  6. Free the Nipple
  7. Hello Leaves
  8. Mystic Hand
  9. Bee door Ruby Taylor

Downloaden, en borduren maar!

Bij elk borduurpatroon staat aangegeven welke kleur DMC garen je nodig hebt, hoeveel draadjes ervan moet gebruiken en welke steek. Er zit verder geen uitleg bij, dus het is wel handig dat je al een beetje wegwijs bent in het borduren. Maar met YouTube kom je ook een heel eind!

Het patroon zelf print je en neem je vervolgens over op de stof. Dit kan je bijvoorbeeld doen door het patroon op het raam te plakken en hier de stof (gespannen in een borduurring) tegen aan te houden zodat je het kan overtrekken met een uitwasbare transferstift. Of trek het over met behulp van carbonpapier speciaal voor textiel.

I Don’t Care via DMC.com

Borduurbenodigdheden shoppen

Alle benodigdheden (zoals borduurringen, garen, blanco tasjes en meer) vind je in de shop! Twijfel je over welke materialen of benodigdheden je het beste kan gebruiken, dan mag je me altijd een berichtje sturen. Op Instagram vind je me onder de gebruikersnaam @irisborduurt.

Veel borduurplezier!

Andere blogs

Scroll naar boven