Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

feestdagen cadeautips

7x feestdagen cadeautips

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent voor veel mensen cadeautjes kopen. Nu kopen wij zelf graag onze cadeau’s bij kleine ondernemers. Op deze manier heb je niet alleen een origineel cadeau maar steun je ook nog eens een kleine ondernemer die het vaak hard kan gebruiken. In dit artikel vind je dan ook 7 feestdagen cadeautips bij Iris Borduurt.

Wist je dat je bij Iris Borduurt gratis jouw bestelling kunt laten inpakken als cadeau? Zet in het opmerkingenveld dat je dat graag wilt en ik pak het mooi voor je in! Een cadeautje direct bij de ontvanger laten bezorgen met een kaartje kan ook. Vul dan een ander aflever- dan factuuradres in en geef in de opmerkingen aan welke tekst je op het kaartje wilt.

Een steekje los – boek

Een boek is altijd een goed cadeau idee! In mijn boek schrijf ik over mijn leven met angst, de draad weer opvallen en geef ik handige tips. Als je het boek via mijn webshop bestelt, krijg je een gesigneerd exemplaar.

Mini borduurpakket

Dit kleine borduurpakkertje is met 5cm een superschatting en origineel (schoen)cadeautje voor de feestdagen. Het setje is op een naald na helemaal compleet dus de ontvanger kan als er een naald in huis is direct beginnen met borduren!

Schelp kussen

Hoe leuk is dit kussen op een kinderkamer of kleurrijk interieur? Met dit complete pakket inclusief kussenrug maak je eenvoudig je eigen kussen.

Naaldmagneet

Een naaldmagneet is een onmisbaar accessoire voor de fanatieke handwerkster! Dit magneetje klem je makkelijk op de stof en je bent nooit meer je naald kwijt. Een klein cadeautje maar ontzettend nuttig!

Handig tasje

Dit leuke roze tasje/etuitje is multifunctioneel. Berg er je borduurspullen in op, verzamel er pennen in of stop er make-upjes in.

Borduurgaren

Iedereen die borduurt wordt gelukkig van mooie nieuwe kleuren garen. Met een mooie set borduurgaren doe je de ontvanger heel veel plezier cadeau deze feestdagen!

Een cadeaubon

Vind je het lastig kiezen en laat je de ontvanger liever zelf wat uitzoeken? In de webshop vind je zowel fysieke als digitale cadeaukaarten in verschillende waardes. Gezellig verpakt en de ontvanger kan op deze manier zelf iets uitkiezen wat perfect past!

Dol op creatieve inspiratie? Sluit je dan aan bij de Iris Borduurt Facebook community.

Andere blogs

Scroll naar boven