I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

De borduurfavorieten van.. Jorien

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt Jorien haar favorieten met je.

  1. Oplosbaar canvas: Voor mijn nichtje heb ik een keer haar naam en een poepemoji op een soort professorjas geborduurd, die ze aan kan doen als ze vieze proefjes doet. Dan is wateroplosbaar canvas erg handig. Ik wil het ook gebruiken om bijvoorbeeld bloemetjes op mijn eigen kleding te borduren.
  2. Kussens borduren: Bij Iris heb ik op een gegeven moment de kussens ontdekt. Hele leuke afwisseling omdat het borduren met deze naald en draad een stuk grover is. Ik heb inmiddels voor mijn nichtjes en neefje allemaal een kussen geborduurd, zoals de lama van Vervaco (inmiddels niet meer verkrijgbaar bij Iris).
  3. Naaldmagneet: Kan niet zonder! En soms raak ik er eentje kwijt, dus ik heb er inmiddels 5. Ergens. De naaldmagneten van Iris & Annabel zijn mijn favoriet, omdat ze er mooi uitzien en omdat de magneet gewoon het beste werkt.
  4. Over mij: Ik ben Jorien en borduur sinds het begin van de pandemie in 2020. Iris volgde ik toen al een paar jaar en toen kwam er in de lockdowns een grote behoefte aan creativiteit naar boven borrelen. Sindsdien ben ik eigenlijk altijd wel iets aan het borduren. Mijn vriend David en ik zijn nogal sci-fi en fantasy nerds. Op onze wc hingen altijd foto’s van onze favoriete films en series, maar die heb ik inmiddels allemaal weggehaald. Ben sinds 2020 bezig om allemaal leuks te borduren van diezelfde films en series. Zo hangt er iets van Stranger Things, The Witcher en Star Wars geborduurd op de wc. En daar is natuurlijk nog veel meer ruimte, hoe klein het kamertje ook is. Ik denk dat ik nog heel lang blijf borduren, maar ik wil niet ons hele huis ermee vol hangen. Voor mij is het wc-project perfect voor al m’n borduurideeën. Daarnaast vind ik het ook leuk om voor anderen iets te borduren, als cadeautje. De borduurpakketten van Figurico (van Rico) lenen zich daar goed voor.
  5. Daglichtlamp: Vaak borduur ik ‘s avonds en dan is dit lampje superhandig. Ik gebruik ‘m heel veel. En makkelijk op te laten met usb.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven