Gratis verzending vanaf 75,-

Langere levertijd van 19 juli tot 9 aug. i.v.m. verhuizing

De favoriete borduurproducten van.. Jasmijn

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt Jasmijn van Met Duizend Kusjes haar favorieten met je.

  1. Magic Needle borduurpakket: Mijn allereerste kruissteek project ooit en ik vond hem perfect voor beginners. Duidelijke verschillende kleuren, gemakkelijk te tellen en uiteindelijk een heel leuk werkje voor aan de muur
  2. Pakket van Klimt: Love deze kunstenaar en zijn bijzondere schilderijen, maar voor een moeder met twee kleine kindjes geeft dit werk nog een extra emotie en herkenbaarheid met zich mee. Kan niet wachten aan deze te beginnen.
  3. Frixion pen: Ik kan niet zonder deze pen! Ik was hem vergeten op vakantie en ben letterlijk elke supermarche afgegaan om een Frixion pen te kunnen bemachtigen. Je tekent met deze balpen supergemakkelijk op de stof en door hitte (ik gebruik meestal een föhn) verdwijnen alle pentekeningen als sneeuw voor de zon. Letterlijk een musthave waar ik niet zonder kan.
  4. Garen opbergdoos: Een zondagje al mijn nieuwe garens uitzoeken, omwikkelen op een kaartje en op kleur sorteren. Om net zo zen van te worden als een middagje naar de spa, maar dan met een volle bak garens als resultaat en klaar om met een nieuw project te beginnen.
  5. Standaard voor borduurring: Perfect voor het vrijborduren, want French Knots of Franse knoopjes kunnen een bron zijn van frustratie maar zijn zoveel gemakkelijker te maken met je borduurring in deze standaard.
  6. Over mij: Ik ben Jasmijn Engering en ik run het Instagramaccount en bijbehorende website Met Duizend Kusjes. In 2017 ben ik tijdens een burn-out begonnen met borduren. Voor het tellen van kruisjes had ik op dat moment niet de geest en dus ben ik begonnen met vrij borduren. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje borduurde ik een echo en twee jaar later was Met Duizend Kusjes geboren. Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging en verbeter mijn borduurskills graag. Al snel kocht ik bij Iris een borduurkit en maakte ik mijn eerste kruissteek borduurwerk; compleet met alle beginnersfouten, natuurlijk. Direct verslaafd vroeg ik voor mijn verjaardag de borduurkit ‘moeder en kind’ van Gustav Klimt en ik kan niet wachten om daar aan te beginnen! Al vermoed ik wel dat dit borduurwerk een meer jaren project gaat worden.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven

Je bestelling wordt vanaf 9 augustus verzonden

Iris Borduurt verhuist naar een nieuw magazijn! Daarom is de levertijd langer dan je gewend bent.