Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

Stitchtober 2022: gratis patroon

Doe mee aan Stitchober en win!

In oktober gaat er iets ontzettend leuks gebeuren: Iris Borduurt x Stitchtober. Door mee te doen ben je niet alleen onderdeel van een gezellige groep die samen iets herfstigs borduurt maar maak je ook nog eens kans op shoptegoed bij Iris Borduurt.

Stitchtober in het kort

Tijdens Stitchtober gaan we heel oktober met alle deelnemers aan een herfst borduurwerkje werken. Je mag zelf iets uitkiezen of het speciale patroon borduren. Voor deze feestelijke gelegenheid heeft Iris namelijk een patroon ontworpen dat je na je inschrijving automatisch op 1 oktober ontvangt.

Je voortgang en resultaat mag (is zeker niet verplicht) je in oktober onder de daarvoor bestemde posts in de Facebookgroep delen. Uit de eindresultaten loten we zelfs een winnaar van €30 shoptegoed bij Iris Borduurt. Niet alleen gezellig samen borduren dus maar ook nog eens kans op een toffe prijs.

Klinkt leuk!

Als je je op deze pagina aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt je automatisch ingeschreven voor Stitchtober. Je krijgt dan tot 1 oktober meteen na je inschrijving de gids met alle informatie en zelfs een kortingscode in je mail. Op 1 oktober ontvang je automatisch het gratis patroon. Schrijf je je na 1 oktober in? Je ontvangt dan niet meer de gids maar tot 1 november wel het gratis patroon.

Schrijf je hier in.

Andere blogs

Scroll naar boven