Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De favoriete borduurproducten van.. Mira

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Ik trap deze rubriek af met..mezelf! Als blogger voor Iris Borduurt zie ik ontzettend veel leuke producten voorbij komen en wordt mijn “to-borduur-lijstje” met de dag langer. Voor dit artikel heb ik geprobeerd een strenge selectie te maken en mijn ultieme favorieten uitgekozen, kijk je mee?

  1. Naaldmagneet: Een naaldmagneet is voor mij een onmisbaar accessoire tijdens het borduren. Mijn naald is nooit meer kwijt en zit veilig vast; ideaal.
  2. Kruidenpakket: Dit borduurpakket met kruiden van Luca-S maak ik momenteel voor in onze nieuwe keuken. Qua tellen een flinke uitdaging maar het resultaat is prachtig!
  3. DMC garen: DMC garen blijf ik toch fijner vinden dan alle andere merken garen. Het werkt fijn en geeft altijd een mooi eindresultaat.
  4. Droogbloemen: Ik ben dol op bloemen en knutsel zelf veel met geperste bloemen. Dit Rico borduurpakket met neutrale kleuren en mooie droogbloemen staan dan ook zeker op mijn lijstje.
  5. Over mij: Inmiddels blog ik zo’n 10 jaar over onder andere ondernemen op miratells.nl en ben ik heel actief op Instagram (@miraennen), kom me daar vooral gezellig volgen. Daarnaast duik ik graag de moestuin in om augurken te kweken, ben ik dol op de zomer én kun je me bijna altijd wakker maken voor een lekker etentje.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven