I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

Speldenkussen borduurpakket

De borduurfavorieten van.. Suzanne

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt Suzanne haar favorieten met je.

  1. Speldenkussen borduurpakket: Dit product zou perfect passen in mijn atelier. Eerst zelf het patroon borduren en het kussen daarna gebruiken tijdens een van mijn andere projecten.
  2. DMC garen: Met deze fantastische set zou ik weer heel veel leuke granny squares kunnen borduren. Zeker eentje die op mijn wishlist gaat.
  3. Schaar: Deze schaar staat al zo lang op m’n wishlist dat ik hem dit jaar ook op mijn verlanglijstje heb gezet. Fingers crossed.
  4. Over mij: Mijn naam is Suzanne en ik heb een passie voor handgemaakte spullen, kleur en interieur. Daarnaast ben ik het liefst aan het creëren en zo is dan ook mijn eigen merk met lampenkappen ontstaan. Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met borduren en doe dit nog steeds het allerliefste in mijn vrije tijd.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven