I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

De borduurfavorieten van..Seyma

In deze rubriek gaan we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt delen. Vandaag deelt Seyma haar favorieten met je.

  1. DMC borduurnaalden: Een musthave voor prachtige borduurwerken.
  2. DMC mouline garen: Ik kan geen favoriete kleur kiezen ze zijn gewoon allemaal mooi maar ecru gebruik ik volgens mij het meest.
  3. Schaar: Mijn favoriet, ook mooi op de foto’s.
  4. Over mij: Ik ben Seyma en ik ben begonnen met kruissteken maar ben nu gek op vrij borduren. Ik maak als hobby gepersonaliseerde borduurlijsten maar wens. Het leukste cadeau die je kan geven én krijgen, niet? Vooral leuk als kraamcadeau. Daarnaast maak ik ook borduurlijsten van echofoto’s. Ook leuk om hiermee je zwangerschap aan te kondigen, want zo deed ik dat ook. Oefening baart kunst! Blijf het zeggen tegen mijzelf, hoe meer je oefent hoe meer mooie werk je kunt maken.

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven