Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

De borduurfavorieten van..Marleen

In deze rubriek delen we regelmatig de favoriete producten van een klant van Iris Borduurt. Vandaag deelt Marleen haar favorieten met je.

Even voorstellen

Ik ben Marleen, 40 jaar en getrouwd met Marcel. Onze dochters zijn inmiddels 15 en 12 jaar oud. Sinds een jaar of 3 borduur ik, na een workshop die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik doe aan vrij borduren, ik vind het heerlijk om te ontspannen met mijn borduurwerken. Bedenken wat ik wil maken, tekenen, kleuren uitzoeken, en natuurlijk lekker borduren. Ik kan zo een hele zondag lekker op de bank zitten te borduren. Lukt niet altijd uiteraard, maar zo ziet mijn ideale zondag er wel uit!

Marleens’ favoriete producten

  1. Naaldmagneet: Super handig om je naald op te laten hangen als er aangebeld wordt of wanneer je klaar bent en je je favoriete naald bij je werkje wilt laten.
  2. Katoen: Ik houd van deze pitjeskatoen! Lekker naturel en lekker stevig! Ook de andere stoffen uit de shop zijn heel fijn.
  3. Opbergbox: Ik ben heel blij met deze garenbox! Lekker groot, ik had eerst een kleinere maar daar groeide mijn garencollectie al snel uit!
  4. Tot slot: Shoppen voor borduurbenodigdheden doe ik eigenlijk altijd bij Iris. Vaak is het heel snel in huis en als je vragen hebt, is ze altijd bereid te helpen. Verder hoop ik dat borduren weer als iets leuks wordt gezien. Als ik mensen vertel dat ikborduur, wordt ik soms raar aan gekeken. Alsof borduren ouderwets is. Als ik ze laat zien wat ik maak verandert hun mening soms wel!

Dank je wel voor het delen van jouw borduurverhaal en favorieten, Marleen!

Wil je jouw favorieten ook delen in deze rubriek? Vul dan dit formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug op Iris Borduurt!

Andere blogs

Scroll naar boven