Bestel een gepersonaliseerd handgemaakt borduurwerk

Een bijzonder cadeau; een persoonlijke touch voor de babykamer; of gewoon een grappige tekst. Jij vraagt, ik borduur.

  • Inclusief houten borduurring waar ik het borduurwerk in opspan
  • Ik houd rekening met jouw wensen, van te voren krijg je een schets te zien
  • Wordt zorgvuldig verpakt en gratis verstuurd als brievenbuspakketje
  • Slechts één plek per keer beschikbaar!

Voorbeelden van borduurwerken:

borduurwerk met initialen
Romantisch borduurwerk met initialen en (trouw)datum
geboorte borduurwerk met naam
Borduurwerk met naam + geboortedatum en een regenboog in aardetinten
bedrijfsnaam borduren
Bedrijfsnaam Poppies & Peppermint met bloemen en zoemende bijen
geborduurd portret huisdier
Geborduurd portret van een geliefd huisdier aan de hand van een foto

Testimonials

Olga - Initialen en trouwdatum met strikje voor de ringen

“Iris heeft voor mij een custom borduurwerk gemaakt die ik kan gebruiken als ringkussen voor mijn bruiloft.
Ik ben super blij met het resultaat en het is echt een mooie toevoeging aan mijn bruiloft. Tijdens het proces hield Iris mij goed op de hoogte en stuurde zelfs een foto toen ze ermee bezig was!”

Myrna - Zonnebloem met de tekst Carpe Diem

“Iris heeft een super mooi werkje voor mij gemaakt, ze maakt erg mooie borduurwerkjes!! Het pakketje was snel bij mij thuis en ze pakt het heel mooi in!! Een cadeautje om te ontvangen.”

Caressa - Katten met bloemenkransen

“Super leuk contact gehad over verschillende opties voor een cadeau voor een vriendin, heel erg blij met de uitkomst! Iris maakt super mooie kunstwerkjes!”

Hoe werkt het precies?

  1. Bestel het custom borduurwerk in de webshop: selecteer het onderwerp en de grootte van de doorsnede van het werk. De prijs wordt automatisch berekend. De verzending is gratis!
  2. Heb je al een duidelijk idee van wat je wilt? Beschrijf je wensen in het kort bij de opmerking bij je bestelling zodat ik gelijk aan de slag kan met je borduuropdracht. Zo ben je ervan verzekerd dat je het borduurwerk zo snel mogelijk ontvangt.
  3. Ik denk natuurlijk ook graag met je mee! Nadat je hebt besteld & betaald kan je gelijk contact met me opnemen om je wensen en ideeën door te geven. Ik maak een schets en na jouw goedkeuring begin ik met borduren.
  4. Vind je het leuk om tussendoor op de hoogte te worden gehouden van je borduurwerk? Geef dan even je Instagram-naam door, dan stuur ik je tussendoor een foto.

FAQ

Vraag Wat kan ik allemaal laten borduren?
AntwoordIk houd van een uitdaging, dus veel is mogelijk! Het liefst borduur ik in mijn eigen stijl, maar ik sta voor veel open. Qua garen heb ik alle mogelijke kleuren, en van de stoffen heb ik meerdere opties beschikbaar. Standaard borduur ik op ongebleekt biologisch katoen, dit heeft een naturel-witte kleur.

Het enige dat ik niet doe is een borduurwerk of ontwerp van een ander kopiëren. Ook kan ik je borduuropdracht weigeren als het onderwerp totáál niet bij mij past. No worries, met grappige of grove teksten die net op het randje zijn, maak je me dan weer wel heel blij!

Vraag Ik zie geen beschikbaar custom borduurwerk in je webshop, kan ik toch een aanvraag doen?
AntwoordAls er op dit moment geen custom borduurwerk beschikbaar is in de webshop, of deze op ‘uitverkocht’ staat, betekent het dat ik al bezig ben met een custom borduuropdracht voor iemand. Ik neem slechts één borduuropdracht per keer aan. Om het overzichtelijk te houden, is het niet mogelijk om via een andere weg een aanvraag bij mij in te dienen.

Houd daarom mijn webshop goed in de gaten en/of meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent als er weer een plekje beschikbaar is.

Vraag Is er een wachtlijst of kan ik een plekje reserveren?
AntwoordNee, sorry. Om het overzichtelijk te houden voor mijzelf werk ik op dit moment niet met een wachtlijst of met reserveringen.
Vraag Hoe snel kan ik het borduurwerk ontvangen?
AntwoordBorduren is een langzaam proces, daarom duurt het gemiddeld minstens 1 week tot maximaal 4 weken voordat je je borduurwerk ontvangt. Deze tijd is afhankelijk van je wensen. Een kleiner, simpeler borduurwerk duurt minder lang om te maken dan een groot werk met veel details. Als je je bestelling hebt gedaan en je je wensen hebt doorgeven, kan ik een schatting geven.

Ik borduur graag zorgvuldig en met liefde. Haasten en borduren gaan nu eenmaal niet samen, en ik denk dat dat ook juist de kracht van een handgemaakt borduurwerk is. Het is een ambachtelijke methode van handwerken.

Vraag Kan je ook borduren op een item, zoals een kledingstuk, van mijzelf?
AntwoordNee, sorry! Op dit moment neem ik alleen borduuropdrachten aan voor handgemaakte werken die ik opspan in een borduurring. Het is nu dus niet mogelijk om zelf iets op te sturen waar je iets op geborduurd wilt hebben.
Vraag Kan ik meerdere borduurwerken in één keer bestellen?
AntwoordLijkt me leuk! Neem even contact met me op alvorens je je bestelling plaatst, dan hoor ik graag je ideeën en kan ik bepalen of het haalbaar voor me is. Je kan me het beste bereiken via een privévericht op Instagram (@irisborduurt).