Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Bothy Threads Borduurpakketten

Het Engelse merk Bothy Threads staat bekend om de duidelijke instructies

Goede kwaliteit en uitgebreide instructies: perfect voor gemotiveerde beginners en net zo leuk voor de meer ervaren handwerker! Vooral de Bothy Threads borduurpakketen met de mooie dieren-ontwerpen van Hannah Dale zijn erg populair.

Bestel Bothy Threads Borduurpakketten bij Iris Borduurt

Bij Iris Borduurt ben je verzekerd van persoonlijke service en een bestelling die met veel aandacht wordt verstuurd. Een bestelling ontvang je doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen.

Loop je vast tijdens het borduren, aarzel dan ook niet om me een berichtje te sturen. Ik help je graag!

Annabel
Annabel
Lees verder
"Ondanks dat ik nog nooit heb geborduurd. Heb ik in overleg met Iris deze aangeschaft. Hij is groter dan een beginners borduur werkje, maar tot nu toe gaat het borduren erg goed het kost alleen wat meer tijd! Maar dat is perfect voor mij. De set is ook volledig én met een uitgebreide handleiding. Erg fijn pakket en ook voor geduldige beginners!"
Leonie
Leonie
Lees verder
Prachtig borduurpakket voor heel veel uren borduurplezier. Dit is een vrij groot project, maar het resultaat is heel mooi. Mooie natuurlijke kleuren.
Vorige
Volgende

Populaire Borduurpakketten van Bothy Threads

Uitgebreid assortiment van Hannah Dale collectie Bothy Threads

De borduurpakketten van Hannah Dale zijn ongekend populair. Ik snap waarom! De borduurpakketten zijn in allerlei thema’s en uitgaves te verkrijgen. Het maakt niet uit of je beginner, gevorderd of expert bent, een Bothy Threads borduurpakket van Hannah Dale is echt een feestje!

Op zoek naar een specifiek borduurpakket?

Ik kan vrijwel alles voor je nabestellen! Stuur me een berichtje en ik ga voor je op zoek. Vaak heb ik het borduurpakket dan al binnen enkele dagen binnen, mits het op voorraad is bij de leverancier.  Vul het contactformulier in of stuur een berichtje via instagram

Borduurpakketten Hannah Dale

Scroll naar boven