Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bothy Threads borduurpakketten

Het Engelse merk Bothy Threads staat bekend om haar borduurpakketten van goede kwaliteit met uitgebreide instructies. Perfect voor gemotiveerde beginners en net zo leuk voor de meer ervaren handwerker! Vooral de Bothy Threads borduurpakketen met de mooie dieren-ontwerpen van Hannah Dale zijn erg populair.

Bestel Bothy Threads borduurpakketten bij Iris Borduurt

Bij Iris Borduurt ben je verzekerd van persoonlijke service en een bestelling die met veel aandacht wordt verstuurd. Een bestelling ontvang je doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen. Loop je vast tijdens het borduren, aarzel dan ook niet om me een berichtje te sturen. Ik help je graag!

Annabel over Bothy Threads borduurpakket konijn

"Ondanks dat ik nog nooit heb geborduurd. Heb ik in overleg met Iris deze aangeschaft. Hij is groter dan een beginners borduur werkje, maar tot nu toe gaat het borduren erg goed het kost alleen wat meer tijd! Maar dat is perfect voor mij. De set is ook volledig én met een uitgebreide handleiding. Erg fijn pakket en ook voor geduldige beginners!"

Op zoek naar een Bothy Threads borduurpakket dat hier niet tussen staat?

Ik kan vrijwel alles voor je nabestellen! Stuur me een berichtje en ik ga voor je op zoek. Vaak heb ik het borduurpakket dan al binnen enkele dagen binnen, mits het op voorraad is bij de leverancier. Ik ben het beste te bereiken via een privébericht op Instagram. Je mag me natuurlijk ook een mail sturen

Over Bothy Threads

Het prachtige Britse merk Bothy Threads staat bekend om de mooie en toegankelijke pakketten waarin veelvuldig de natuur terugkomt. Ze hebben veel kruissteek pakketten maar sinds kort ook mooie opties voor degenen die graag andere steken maken.

Scroll naar boven