I.v.m. vakantie gaat je bestelling 22 mei op de post!

Gebruik tot 21 mei code 'JUSTMARRIED5' voor 5% korting

borduurschaartje

Borduurschaartje nodig? 5x inspiratie

Een borduurschaartje is wat mij betreft een onmisbaar accessoire tijdens het borduren. Het knipt echt veel fijner dan die botte keukenschaar en als je een foutje wilt uithalen, is het schaartje een handig hulpstuk. Ben je op zoek naar een fijn schaartje? In dit artikel deel ik 5 leuke borduurschaartjes met je, allemaal te vinden in de Iris Borduurt shop.

Regenboog titanium

Dit regenboog borduurschaartje is met een prijs van €5 budgetvriendelijk en perfect voor liefhebbers van veel kleur. Een wat goedkoper schaartje maar hij werkt prima en een fijne keuze als je wilt kijken of je een borduurschaartje net zo fijn gaat vinden als ik.

Prym ooievaar borduurschaar

Ga je liever voor goud? Dit borduurschaartje van Prym is al jaren mijn favoriet. Hij is inmiddels wel aan vervanging toe maar we zijn nogal aan elkaar gehecht. Met €12,90 een iets prijzigers schaartje maar je hebt er wel een vergulde topper voor in huis.

borduurschaartje

Roségouden cadeauset

Met deze mooi verpakte cadeauset haal je een borduurschaartje én vingerhoed in huis. Leuk om (aan jezelf) cadeau te doen. Ik gebruik persoonlijk nooit een vingerhoed maar als je vaak in je vinger prikt of je huid snel ruw wordt met borduren, is het een ideaal beschermingsmiddel.

borduurschaartje

Regenboog ooievaar

Vond je het eerste regenboogschaartje mooi maar sprak die ooievaar je ook aan? Met dit schaartje heb je ze beide in één.

borduurschaartje

Delfts Blauw borduurschaartje

Een luxe schaartje van goede kwaliteit en een mooie Delfst Blauwe print. Door de print een heel uniek schaartje en net even anders dan veel schaartjes. Hier te vinden in de shop.

Wil je nog meer inspiratie opdoen en jouw borduurwerken delen? Word dan gezellig lid van de Iris Borduurt Facebookgroep.

Andere blogs

Scroll naar boven