Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Borduurpakketten met vogels

De lente hangt in de lucht en buiten zien en horen we steeds meer vogels. Qua borduren krijg ik dan altijd meteen zin om knusse vogeltjes te maken dus hieronder vind je 9 borduurpakketten met vogels!

Borduurpakketten met vogels

Grandmothers Old Garden – Gans

Dit klassieke pakket combineert een landschap met op de voorgrond een gans. Vrolijke kleuren en veel details maar toch geen al te moeilijk pakket.

Ooievaar

Deze prachtige illustratie van een ooievaar is een flink werk maar met een mooi gedetailleerd resultaat. Leuk om voor jezelf te maken maar ook als kraamcadeau!

Pimpelmezen met nestkastje

Een eenvoudig maar mooi pakket met veel details en een gegarandeerd lentegevoel. Het pakket is inclusief borduurring dus je kunt meteen aan de slag!

Vogelhuisje

Met dit mini pakket vol vrolijke kleuren maak je eenvoudig een leuk vogelhuisje.

Bluebird

Met dit kleine pakket van het prachtige merk Luca S., borduur je een lief blauw vogeltje.

Eksters

Met dit uitgebreide borduurwerk vol kleur, maak je een mooi tafereel van twee eksters op een tak.

borduurpakketten met vogels

Bird table

Zin in een uitgebreid borduurwerk nu de dagen weer langer worden? Met dit pakket haal je de volledige lente in huis op één borduurwerk.

borduurpakketten met vogels

Mother Duck

Mijn persoonlijke favoriet uit deze lijst en elke lente sta ik weer hysterisch kirrend langs de weg als ik kleine eendjes (of lammetjes) zie. Met dit mooie pakket haal je het, wat mij betreft, ultieme lente tafereel in huis.

borduurpakketten met vogels

Meesjes in Magnolia – kussen

Wil je een leuk lente kussen borduren? Dit voorgedrukte pakket met grove steken is top voor beginners en duurt niet al te lang!

Nog meer inspiratie opdoen?

Laat, met al die vrolijke borduurpakketten met vogels, de lente maar komen! Wil je op de hoogte blijven van alle mooie nieuwe dingen die er binnenkomen of gewoon wat borduurinspiratie opdoen? Volg dan Iris Borduurt op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven