Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Borduurpakketten met bloemen & planten

Borduurpakketten met bloemen en planten

Borduurpakketten met bloemen en planten vind ik vaak het leukst om te maken. Naast de mooie kleuren hebben deze patronen vaak mooie details en vind ik het eindresultaat leuk om in huis op te hangen. In dit artikel verzamelde ik een aantal mooie borduurpakketten met bloemen & planten uit de webshop.

Tuin borduurpakket

Met dit borduurpakket van Vervaco borduur je allemaal losse afbeeldingen die iets met de tuin te maken hebben; eigenlijk allemaal kleine werkjes in één.

Cat planter borduurpakket

Een kat is wat mij betreft altijd welkom in een borduurpakket. Met dit pakket borduur je een eigenwijze kat die midden tussen de planten is gaan zitten. Vast erg herkenbaar voor de katteneigenaren onder ons.

Speldenkussen borduurpakket

Eén van mijn favoriete producten uit de webshop; dit pakket om een mooi gedetailleerd speldenkussen mee te maken. Je borduurt met dit pakket eerst het patroon en zet dan volgens de instructies eenvoudig het speldenkussen in elkaar; heel leuk!

Folk Bees borduurpakket

Dit vrij borduren pakket van Bothy Threads is extra bijzonder. Het is deels voorbedrukt en wordt geleverd met diverse accessoires zoals kraaltjes en pailletten. Op deze manier kun je zoveel of zo weinig maken als je wilt en is ieder eindresultaat uniek.

Spring Flower borduurpakket

Een kleurrijk borduurpakket van het Nederlandse merk Studio Koekoek! Het patroon bestaat volledig uit kruissteken en is daarmee uitermate geschikt voor beginners.

Bunch of flowers borduurpakket

Eenvoudig borduurpakket waarmee je met verschillende steken een bos bloemen maakt. Het pakket is inclusief mooie ovale borduurring.

Ben je dol op borduurinspiratie en kom je graag in contact met andere borduurliefhebbers? Meld je dan gratis aan voor de Iris Borduurt community op Facebook.

Andere blogs

Scroll naar boven