Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

borduurpakket met dieren

5x borduurpakket met dieren

Ben je op zoek naar een borduurpakket met dieren? In dit artikel deel ik 5 pakketten die ik ontzettend leuk vind!

Giraf – Studio Koekoek

Dit schattige pakket van het Nederlandse Studio Koekoek is toch geweldig met die wimpers en die bloem? Een vrij eenvoudig pakket met voornamelijk kruissteken; perfect voor beginners of wanneer je een wat sneller werkje tussendoor wilt maken.

borduurpakket met dieren

The Cat Lover – Studio Koekoek

Wederom een pakket van Studio Koekoek, dit keer voor de echte catlover. Met dit pakket borduur je een kattenvrouwtje naast een krabpaal met al haar gezellige katten.

Bee Kind – Dimensions

Eenvoudig maar prachtig pakket met voorbedrukte stof waarop je een bij met mooie details borduurt. Dit pakket is inclusief borduurring.

Handig weetje: is een product dat je wilt bestellen momenteel niet op voorraad? Je kunt dan op de productpagina je mailadres achterlaten en krijgt dan vanzelf (helemaal vrijblijvend) een mailtje als het er weer is.

Wasbeer – RTO

Prachtig pakket met een schattige wasbeer omring door kleurrijke bloemen in aquarel effect. Wat mij betreft vooral een heel leuk pakket door al die verschillende kleuren bloemen maar ook de wasbeer steelt de show.

Daisy Mouse – Bothy Threads

Leuk pakket van Bothy Threads op hun welbekende gespikkelde stof voor extra mooi effect. Dit patroon borduur je met kruissteken en werk je af met stiksteken om alles mooi gedetailleerd te maken.

Borduurpakket met dieren

Ben je dol op dieren borduren en wil je alle pakketten met dieren in de Iris Borduurt shop bekijken? Dat kan via deze link.

Wil je nog meer borduurinspiratie? Meld je dan aan bij de Iris Borduurt Facebookgroep en ontvang exclusieve nieuwtjes en acties!

Andere blogs

Scroll naar boven