Gratis verzending vanaf 75,-

Verzending binnen 48 uur

Borduren in de zomer: 6x inspiratie

De zomer staat voor de deur en dat is voor mij toch altijd het ultieme borduurseizoen. Als het lekker weer is dan nestel ik me in de tuin en kan ik gerust de hele dag borduren. In dit artikel deel ik dan ook 6x zomerse borduur inspiratie.

Un croissant s’il vous plait?

Steek je hand op als je deze zin als kind ook duizend keer geoefend hebt als je met je ouders op vakantie was in Frankrijk! Croissants zijn voor mij toch wel onlosmakelijk verbonden met de zomer door die herinneringen aan Franse kampeervakanties. Met dit borduurpakket maak je een superleuk croissant-kussen (inclusief kussenrug).

Zomers garen

Met de “Passion-set” van DMC heb in één klap heel veel zomerse kleuren in huis: ideaal! Je betaalt minder dan wanneer je alle kleuren los koopt én de kleuren zijn allemaal mooi passend bij elkaar.

Zomerse bloemen

Bloemen zijn altijd goed, toch? Met dit pakket maak je deze prachtige waterverf bloemen. Het ziet er misschien indrukwekkend uit door de overlopen maar door de kruisjes is het alsnog een toegankelijk pakket om te maken maar wel met een spectaculair eindresultaat.

Zomers stofje

Met de Aida Sandstorm stof hoef je geen zomers patroon te borduren om de zomer in huis te halen. Deze geel gemêleerde kruissteek stof geeft elk borduurwerk een zomers tintje.

Klaprozen

Ook klaprozen zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met de zomer en eigenlijk vind ik ze alleen nog maar mooier omdat ze verwelken zodra je ze plukt. Met dit schattige pakket maak je het liefste vosje ooit, omringt door klaprozen.

Strandhuisjes

Een wat groter pakket vol zachte kleuren en een mooie quote. Heerlijk pakket om de zonnige dagen mee door te komen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, nieuwtjes en acties? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Andere blogs

Scroll naar boven