Gratis verzending v.a. €75,- in NL

Verzenddagen maandag, woensdag en vrijdag

Inspiratie: bloemen borduren

Wat mij betreft één van de leukste dingen om te borduren: bloemen. Bloemen borduren kan elk seizoen en er is zoveel moois te vinden, in dit artikel vind je heel veel bloemen inspiratie.

Borduurpakket lavendel

Met dit voorbedrukte pakket maak je met verschillende steken een bloemig tafereeltje met als thema ‘lavendel’. Dit is een pakket om vrij borduren te leren: je maakt onder andere kennis met de satijnsteek (satin stitch) en Franse knoopjes (french knots).

Droogbloemen onder een stolp

Mijn persoonlijke favoriet: dit prachtige patroon van droogbloemen onder een stolp. Subtiele kleuren en eenvoudige steken; wat mij betreft een topper. In het pakket vind je alle benodigdheden inclusief de borduurring.

Bedrukte borduurstof met waterverf bloemen

In plaats van bloemen borduren kun je natuurlijk ook een stof kiezen waar de bloemen al op staan. Deze aida 14 count heeft allemaal paarse bloemetjes in een waterverf-effect. Perfect voor het borduren van een quote. Zie ook de andere voorbedrukte aida-stof in de shop.

Bloemenhart

Borduur een hart vol bloemen: supergeschikt voor beginners want je gebruikt alleen hele kruissteken.

Een prachtige bos

Magic Needle is een betaalbaar merk met veel ontwerpen met leuke bloemen. Ook dit pakket is weer prachtig met verschillende tinten groen en kleurrijke Cosmos bloemen.

Abstracte bloem

Hou je meer van abstract? Dan is dit een superleuk én makkelijk pakket om een bloem helemaal in jouw smaak mee te borduren. De meeste mensen die dit pakket borduren, borduren voor het eerst, deze is dus perfect om kennis te maken met de kruissteek.

bloemen borduren

Zonnebloem

Met dit zeer betaalbare pakketje maak je een kleine maar daarom niet minder mooie zonnebloem. In dezelfde serie vind je ook een roos, vergeet-me-nietje, dahlia en een roze en rode pioenroos. Leuk om in te lijsten in borduurringen en bij elkaar te hangen.

bloemen borduren

Veldboeket

Wie heeft er al zin in de zomer? Met dit pakket haal je in elk geval al een mooi zomers veldboeket in huis.

bloemen borduren

You are my sunshine

Borduur een uitgebreide bloemenkrans met daarin een lieve quote: heel leuk pakket om te maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en leuke acties? Volg Iris Borduurt dan op Instagram.

Nog meer bloemen:

Andere blogs

Scroll naar boven